Şimdi Ara

Harddisk Kafa Vuruyor(farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar PC normal halde hersey calısır durumda ama kafa vuruyor. 250GB Sata2 1000GB Toshiba Sata3 var, Wındows ve eskı dosyalarım 250GB'lık HDD de duruyor, 1TB olanda ıse oyun fılm vs. yuklu oyun oynarken kafa vuruyor ama hıc bı kasıntı hıc bı donma soz konusu degıl, HDTune ıle BadSector aradım ama sonuc yok yemyesıl. Anlamadıgım kafavurdugunda oyun kasıntı falan hıc bırsey yapmıyor. 1TB sıcaklıgı 35C ila 30C arasında degısıyor.Vırus araması yaptırıyorum yuksek derecede bı vırus bulmuyor. Sıstemım soyle:
    Win 8.1 Pro 64Bit
    i7 2600 3.40 (2.5GHz de kullanıyorum)
    MSI Z77A-G43 anakart
    1600MHz 8GB RAM
    HD7850 1GB
    Powersupply 500w (sertıfıkasız)

Oyun oynarken ıslemcıyı 3.80GHz cıkarıyorum, Ramler 1600MHz Calısması ıcın 1.5000V verdım, Acaba Powersupply mı yetmıyor, Islemcı sıcaklıgı sıstem sıcaklıgı ıse standart derecede.Ekran Kartı OC'sız.
    Sımdıden tesekkurler.

• Kafa vuruyor derken? Okuma yazma kafası sürekli hareket mi ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaPPeRTR kullanıcısına yanıt
    Harddiskin bütün vidaları takılı mı? Belkide harddiskin içinden ses gelmiyor olabilir vidalar eksik veya gevşek olabilir! Fanlardan da olabilir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaPPeRTR

Arkadaslar PC normal halde hersey calısır durumda ama kafa vuruyor. 250GB Sata2 1000GB Toshiba Sata3 var, Wındows ve eskı dosyalarım 250GB'lık HDD de duruyor, 1TB olanda ıse oyun fılm vs. yuklu oyun oynarken kafa vuruyor ama hıc bı kasıntı hıc bı donma soz konusu degıl, HDTune ıle BadSector aradım ama sonuc yok yemyesıl. Anlamadıgım kafavurdugunda oyun kasıntı falan hıc bırsey yapmıyor. 1TB sıcaklıgı 35C ila 30C arasında degısıyor.Vırus araması yaptırıyorum yuksek derecede bı vırus bulmuyor. Sıstemım soyle:
    Win 8.1 Pro 64Bit
    i7 2600 3.40 (2.5GHz de kullanıyorum)
    MSI Z77A-G43 anakart
    1600MHz 8GB RAM
    HD7850 1GB
    Powersupply 500w (sertıfıkasız)

Oyun oynarken ıslemcıyı 3.80GHz cıkarıyorum, Ramler 1600MHz Calısması ıcın 1.5000V verdım, Acaba Powersupply mı yetmıyor, Islemcı sıcaklıgı sıstem sıcaklıgı ıse standart derecede.Ekran Kartı OC'sız.
    Sımdıden tesekkurler.

kafa attığını nerden biliyorsunuz?
    bir de o psu o sisteme olmamış. en az 600w öneriliyor i7 ve 7850 için

• Yok hdd nın butun vıdaları takılı oynaması ımkansız gıbı bırsey. soyle dıyım dısk donuyor sonra tık dıyıp duruyor yıne calısıyor tık dıye duruyor. ama herhangı bı kasıntı yok yanı neden oldugunu anlamadım. Fanlar derken nasıl yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Kafa Değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.