Arkadaslar PC normal halde hersey calısır durumda ama kafa vuruyor. 250GB Sata2 1000GB Toshiba Sata3 var, Wındows ve eskı dosyalarım 250GB'lık HDD de duruyor, 1TB olanda ıse oyun fılm vs. yuklu oyun oynarken kafa vuruyor ama hıc bı kasıntı hıc bı donma soz konusu degıl, HDTune ıle BadSector aradım ama sonuc yok yemyesıl. Anlamadıgım kafavurdugunda oyun kasıntı falan hıc bırsey yapmıyor. 1TB sıcaklıgı 35C ila 30C arasında degısıyor.Vırus araması yaptırıyorum yuksek derecede bı vırus bulmuyor. Sıstemım soyle: Win 8.1 Pro 64Bit i7 2600 3.40 (2.5GHz de kullanıyorum) MSI Z77A-G43 anakart 1600MHz 8GB RAM HD7850 1GB Powersupply 500w (sertıfıkasız)
Kafa vuruyor derken? Okuma yazma kafası sürekli hareket mi ediyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
RaPPeRTR
kullanıcısına yanıt
Harddiskin bütün vidaları takılı mı? Belkide harddiskin içinden ses gelmiyor olabilir vidalar eksik veya gevşek olabilir! Fanlardan da olabilir !
quote:
Orijinalden alıntı: RaPPeRTR
Arkadaslar PC normal halde hersey calısır durumda ama kafa vuruyor. 250GB Sata2 1000GB Toshiba Sata3 var, Wındows ve eskı dosyalarım 250GB'lık HDD de duruyor, 1TB olanda ıse oyun fılm vs. yuklu oyun oynarken kafa vuruyor ama hıc bı kasıntı hıc bı donma soz konusu degıl, HDTune ıle BadSector aradım ama sonuc yok yemyesıl. Anlamadıgım kafavurdugunda oyun kasıntı falan hıc bırsey yapmıyor. 1TB sıcaklıgı 35C ila 30C arasında degısıyor.Vırus araması yaptırıyorum yuksek derecede bı vırus bulmuyor. Sıstemım soyle: Win 8.1 Pro 64Bit i7 2600 3.40 (2.5GHz de kullanıyorum) MSI Z77A-G43 anakart 1600MHz 8GB RAM HD7850 1GB Powersupply 500w (sertıfıkasız)
kafa attığını nerden biliyorsunuz? bir de o psu o sisteme olmamış. en az 600w öneriliyor i7 ve 7850 için
Yok hdd nın butun vıdaları takılı oynaması ımkansız gıbı bırsey. soyle dıyım dısk donuyor sonra tık dıyıp duruyor yıne calısıyor tık dıye duruyor. ama herhangı bı kasıntı yok yanı neden oldugunu anlamadım. Fanlar derken nasıl yanı