Şimdi Ara

Harddisk kartı tamiri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su anda bu konuda bahsi gecen harddiski hala aktif olarak kullanmaktayim ve yillardir bir problem yasamadim. Diyot burada yuksek voltaja karsi koruma gorevi ustlendigi icin su anda calismasina etki eden bir durum yok ama ileride tekrardan yanlis adaptor takilma durumu olursa bu sefer karttaki baska yerler yanabilir.

• Arkadaşım konu için teşekkür ederim.
    Benim de Seagate St2000dm001 bugün aynı problemden verdi sanırsam.
    Kasa içerisine takar takmaz startlamamla hafif bir duman geldi hemen fişi çektim ama çalışmadı bir daha. Belirttiğiniz yerdeki diyot ta bacağında kararma vardı soktum ama halan çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
     Harddisk kartı tamiri

Harddisk kartı tamiri

Harddisk kartı tamiri
     Harddisk kartı tamiri
     Harddisk kartı tamiri
     Harddisk kartı tamiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlgilenen arkadaşlara
    Resimde görüldüğü gibi 5volt koruma fiyotunu sokmuştum herhangi bi calidma olmadı.
    Sonra 12 v gelen diyotu soktum bu arada arkadaşın dediği gibi 0 dirençlerin felan kontrol ettim sağlamdı .1.2 saat kadar çalıştı tam seviniyorum derken kopyalama yaparken kendiliğinden durdu.

Geri sok kartı direnleri ölç bir şey yok
    Başka bir hdd de den diyot al tak yok faydasını görmedim şu an komple durdu başka neresine bakabiliriz acaba. Yardimmmm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozmenakif kullanıcısına yanıt

Diskinizde oluşan sorunun çözümüne dair paylaştığınız rehber niteliğindeki yazınızı okudum.

Bir gün lazım olabilir, faydalı bilgi için teşekkürler... 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.