Bildirim
harddisk kurtarma programı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senin sorununu bilmiyom ama bende 30gb seagate vardı götürmediğim bilgisayarcı denemediğimiz program kalmadı ama kurtaramadık inşallah seninki düzelir -
moruk gider topkapıdakı adamdan alırız -
onun kadar olmasada ona benzer bişey daha var system mechanic -
bir bilg. dergisinde bu konu çözülmüştü. -
arkadaslar m.köyde bu işi yapan maksimum teknoloji diye bir yer var.sorunlu iki diskim vardı.her iki diskimdeki verilerimi kurtardılar.fakat adamlar bu işi biraz pahalıya yapıolar.tabi önemli olan bilgiler olunca o fiyat o bilginin yanında pire kadar oluyor... -
benim sıkıntım bilgi kurtarma değilki dostum harddiskin kendisi bozuk onu kurtarmak lazım [^]
system mechanic denen programı deniycem teşekkürler -
adamlar diskide kurtarıyolar ben bilgileride diskide sapasaglam aldım... -
seagate in disk kurtarma programı var doğru ama kullanımı çok zordur çünkü bir hdd için 7-12 saat bekliyorsun... Ben akşam bırakırdım sabahları alırdım. Mükemmeldir ama vakit harcıyabilirsen. Yanlız kesin kurtarır diye bir seçenegin yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- ctrl c çalışmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- dcr nedir
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- komut istemi
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- ekran videosu alma
- amd freesync nedir
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X