Şimdi Ara

harddisk tamiri ne kadardır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde 120 gb harddisk var kafa vuruyor. bunu nerede ne kadara tamir ettirebilirim. teşekkürler

• nası bır sey sonucunda kafa vurmaya basladı?yani demek istedigim sey su:voltaj degisiminden mi?yoksa sarstıgın ıcın mı?yok sa baska bır sebepten mı?eger hdd nin diskinde bir sıkınta yoksa kolay olabilir.ama ben su gune kadar bır tamırat oldugunu gormedım...veri kurtarmak icin bazı firmalar var...eger yapılırken hasar alır vs dersen boyle bir firmaya basvurabilirsin.

tekrar soyleyeyim,tamır mumkun olmayabılır...
  • slm bu hardiski nereden aldıgına baglı ve garantisi bitti ise vazgec daha iyi cunku cogu firma hasar buyukse hd aldıgın fiyata teslim eder sana
  • ya yegenim eline almıs hdd yi düşürmüş ondan sonra böle oldu içindede önemli verilerim vardı.
  • dusurmusse kurtarman bırascık zor verılerı kurtaran yerler var ama bıras pahalı olur belkı ben hıc yaptırmadım ole bısı cunku gıttım yenısını aldım daha saglıklı gıbı sen yınede arasıtr
  • kardes verileri yüzde yüz kurtaran yerler var
    fakat cok fazla para istiyorlar
    gb ta göre ücret alıyorlar
    bence onun yerine sıfır hardisk al ondan iyi
    yinede sen bilirsin
    ayrıca internetde araştır
    bu işi ucuza yapan siteler var
  • arkadaslar peki garantiden değiştirebilirmiyim.
  • garanti den deiştirebilceeni sanmıom
    veri kurtarmaya gelince bi yere sormustum kurtarılamayacaksa fiyat almıolar kurtarılabilirse de gb ve zorlua göre fiyat veriolar ve sen verdikleri fiyatı beenmiosan 150$ bayılmak zorunda kalıon adamlar 200$ dan asaı fiyat vermiolar hbrin olsun
  • mecidiyeköyde çalışırken böyle bir yere iş yapmıştık.adamlar yangından çıkan hdd den bilgileri kurtarmışlar.

peki fiyat?

10.000 $
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.