Şimdi Ara

Harddisk Uyku Moduna Geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk defa sistemime harddisk taktım fakat sürekli harddisk çalışır vaziyette olduğundan ses oluyor. Bilgisayarıma girip diske tıklamadığım sürece harddiskin çalışmasını istemiyorum. Güç seçeneklerinden gerekli ayarları yaptım fakat hiç bir etkisi olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Disk buhttps://www.webdenal.com/seagate-skyhawk-3-5-3tb-sata-3-0-64mb-180mb-s-5900rpm-64hd-kamera-180tb-yil-isyu_923445.html?gclid=Cj0KEQiAuJXFBRDirIGnpZLE-N4BEiQAqV0KGgUHCliioxOg7in4KG6AHxqIHN-YndSVeCA6L7VJTy8aAnML8P8HAQ

• hdd sentineli yükleyin ardından advanced power maagementda en düşüğe alın.

http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_setup.zip
  • Güç seçeneklerine girip plan ayarını değiştir > gelişmiş güç ayarını değiştir > Sabit disk > sabit diski kapatmak için beklenecek süre > 1 olarak girin.
    Eğer diski kullanan bir program yok ise 1 dk sonra disk duracaktır.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler güç seçeneklerinden o ayarı yapmıştım fakat olmamıştı. Hdd sentineli deneyeceğim fakat şuan sistem kafayı yedi temiz bir w10 kurulumu yapacağım. Başka tavsiyeniz var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Tavsiyeleriniz için teşekkürler güç seçeneklerinden o ayarı yapmıştım fakat olmamıştı. Hdd sentineli deneyeceğim fakat şuan sistem kafayı yedi temiz bir w10 kurulumu yapacağım. Başka tavsiyeniz var mıdır ?

arka planda torrent falan çalışıyorsa onlara da ayar yapmak lazım daha düşük güç tüketimi için. Aklıma gelen bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler güç seçeneklerinden o ayarı yapmıştım fakat olmamıştı. Hdd sentineli deneyeceğim fakat şuan sistem kafayı yedi temiz bir w10 kurulumu yapacağım. Başka tavsiyeniz var mıdır ?

arka planda torrent falan çalışıyorsa onlara da ayar yapmak lazım daha düşük güç tüketimi için. Aklıma gelen bu kadar.

Güvenlik diski olduğu için idle moda geçmiyor olabilir mi ?

• Hala bir çözüm bulamadım

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kısım sabit diskimde ve 850 evo diskimde kilitli sadece m2 diskimde açık nedendir ?
  • quote:

Dediğiniz kısım sabit diskimde ve 850 evo diskimde kilitli sadece m2 diskimde açık nedendir ?

kilitli olanlar desteklemiyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.