Şimdi Ara

HARDDİSKde işletim sistemi DVD ye yedeklenirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopun harddiski temizleyemediğim virüslerden dolayı usb harici harddiskinki ile değiştirdim
    virüslü diski harici disk kutusuna taktım bilgileri harici diskden geri alacağım gerçi bazı kullanıcı adlarına ait klasörler açılmıyor ama?

laptopa taktığım harddiske windows xp home yükledim lisansı vardı etkinleştirdim driverları yüklemek biraz zor oldu
    bir daha format atarsam bu kadar uğraşmak istemiyorum
    şu an sp3 de dahil tüm güncellemeler yapılmış durumda ofis ve çok kullanılan programları da yükleyeceğim az sonra

acaba harddiskte tüm içeriği dvdye kopyalasam bir dahaki formatta dvd içeriğini diğer pcmde usbden temiz birbaşka harddiske kopyalasam bu şekilde sistem çalışırmı
    hatta mümkünse tüm gerekli programlarıda yükledikten sonra dvdye kopyalasam ileride bunlarla birlikte hdd ye yüklesem bu işlem sağlıklı olurmu yoksa mantıksız birşeymi
    çalışmaz mı?

vereceğiniz bilgiye göre devam edeceğim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozyatağı -- 20 Şubat 2009; 13:47:35 >

• merhaba,

Dediğiniz olayı rahatlıkla yapabilirsiniz.Bunun için geliştirilmiş programlar var. Bir tanesi Norton Ghost. Bu programın harici medyalara (DVD de dahil)yedek alma özelliği var.

Kolay gelsin
  • Ghost tam istediğin program..
  • tüm programları güncellemeleri yükledikten sonra northon ghost ile imaj alıp dvdye yedeklersin.Sonra yeniden kurulum yapmak zorunda kaldığın zamanbu imajdan geri dönüş yaparsın.ama dikkat etmen gereken bi nokta var.aldığın imajdan sadece imajını aldığın bilgisayara dönüş yapmalısın,aksi taktirde donanımsal uyumsuzluklar meydana gelir.
    Birde harici diskte bazı kullanıcıların dosyaları görünmüyor demişsin.Bunu sebebi o kullanıcıların windows oturum açma şifrelerinin olmasıdır.Oturum açma şifresi olanların dosyalarıda otomatik olarak korunmaya alınır ve başka bir ortamda erişilemez.Sen sıfır kurduğun windowsa bu dosyaları kopyalayp sahipliklerini alırsan erişim sağlayabilirsin.Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.