Şimdi Ara

Harddiskimdeki Klasörler Açılmıyor // Virüs Bulaşmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, harddiskimdeki dosyaları açamıyorum, kısayol olarak gösteriyor.
    Boyutu 1,65kb olarak gözüküyor fakat içindeki dosyalar 600GB'tan fazla.
    Windows gezgini ile adres yazıp içeriğe ulaşabiliyorum fakat çift tıkladıgımda antivirüs direk olarak karantinaya alıyor dosyaları, antivirüsü kapatıp açmayı deniyorum çift tıklayınca yine açılmıyr.
    Ekran görüntüsü paylaşıyorum, bir çözüm yolu bilen ya da daha önce gören yaşayan varsa ve paylaşırsa minnet duyarım

Harddiskimdeki Klasörler Açılmıyor // Virüs Bulaşmış

• Guvenli modda antivirus ile tarat. Ayrica hijackthis ile sisteminin logunu alip bak zararli islemleri fixle.malwarebytes ilede komple sistem taramasi yap yine guvenli modda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Guvenli modda antivirus ile tarat. Ayrica hijackthis ile sisteminin logunu alip bak zararli islemleri fixle.malwarebytes ilede komple sistem taramasi yap yine guvenli modda olsun

1 Klasör için virüslü dosyaları temizle'ye tıkladım direkt olarak klasörü komple silip attı, gitti içindeki tüm bilgiler.
    Dosyalara zarar vermeden bu virüsleri temizleyebilir miyiz acaba?
  • Hijackthis ile klasorlere zarar vermezsin.bunu bi dene olmazsa baska cozum yolu bakariz.
    Hangi antivirus neden oldu bu klasor silme durumuna?

• Klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster yapıp bilinen sistem dosyalarını gizle seçeneğinin yanındaki tiki kaldırırsanız klasör sorunsuz gözükür.Ayrıca görev yöneticisinden işlemleri resim atabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.