Şimdi Ara

Harddiskimle ilgili bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar speedfan programıyla smart özelliği bulunan harddisklerin sorunlarına bakabiliyoruz dün programı çalıştırıp baktığımda fitness yazan yerdeki bölümün boş performansımın full oldugunu gördüm.

Daha detaylı teste baktığımda aşagıda resimdekiler yazıyor.

http://img206.imageshack.us/img206/1517/ads305zzz6.jpg

Bunun hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim harddisk'im de bad sector oluşmuş olabilir mi? yada 3'e bölünük durumdaki harddiskin tabloları ile ilgili bir problem doğmuş olabilir mi? yazıları tam anlamıyorum ingilizcem pek iyi değil çünkü, bir ara sistemimde ciddi problemler vardı sürekli reset atıyordu o zamanlar etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.İmzamdaki harddiski kullanmaktayım.

Yardımcı olacak arkadaslara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakeTR -- 22 Ekim 2006; 1:41:30 >

• pogramı hiç kullanmadım fakat yazılanlara bakılırsa diskin kötü durumda ve değiştirmen gerekebileceğini söylüyor.

ayrıca yaptığın "basit sınama" yerine ayrıntılı bir "okuma ve yazma" sınamsı yaparak daha sağlıklı bilgi alabileceğini yazıyor.
  • Peki ayrıntılı bir "okuma ve yazma" sınaması yapabileceğim güvenilir bir program önerebilir misiniz zalimferi ?
    Çünkü harddiskimde hiçbir sorun yok gibi görünüyor dosya erişimleri problemsiz yaklaşık 90 gb veri var harddisk dahada kötüleşmeden onları yedeklemek istiyorum eğer durum cidden kötüyse.
  • Harrdiskiniz doluysa fitness'ının o $ekilde gozukmesi normal
  • Birde 40 gb'lık harddiskim var o tamamen veri dolu ama fitness çubugu en sonda alakası yok sanırım dolulukla ama yine de teşekkürler önerin için axiadam .
  • O zaman programda bi dengesizlik olabilir.
    Kendi fikrimcede o programlara fazla inanmamak gerekiyor
    Bir sorun yoksa senin gozunde , bir tuhaflik falan yoktur yani bir sorunu
  • dediğim gibi ben sadece elçiyim, elçiye zeval olmaz, ama arkadaşları dinlesen iyi olur.

edit: bu arada ayrıntılı sınamanın da o program içinde bir seçenek olarak olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berbat Ferhat -- 22 Ekim 2006; 3:52:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.