Şimdi Ara

HardLine Ürünlerinde Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Kilo almak için spora başladım ve bu aralar gıda takviyesi ürünlerini araştırıyorum ve böyle bir kampanya gördüm. Konunun muhataplarının burada olacağını düşündüğüm için başlığı buraya açmaya karar verdim.

http://www.hardlinenutrition.com/

HardLine sitesinde 10. yıla özel bir kampanya varmış. Ben kampanya 1 ve 2 arasında kaldım. Bilgi sahibi olan arkadaşlar bana tavsiye verirse sevinirim. İyi forumlar...

• HOcam kampanya fiyatları hikaye,tek alımda da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın,başka markalarada bakmanı öneririm
    illa hardline alacağım diyorsan kampanya 2 olabilir ordada ARG 1250 bir işine yaramaz,sadace Gainer işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

HOcam kampanya fiyatları hikaye,tek alımda da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın,başka markalarada bakmanı öneririm
    illa hardline alacağım diyorsan kampanya 2 olabilir ordada ARG 1250 bir işine yaramaz,sadace Gainer işini görecektir.

Cevap için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz bir marka var mı peki?
  • 'sözde' kampanya he..
  • Kampanya 1 deki kilo aldırıcı Progainer'ın yanındaki NOXX 5 çok iyi bir ürün ben kullandım damar açma özelliği ve enerji verme özelliği var. İki üründende çok memnun kaldım. 20 günde 5 kilo aldım. Daha öncede arginine yani ARG 1250 ile kullanmıştım. ARG 1250 de büyüme hormonu salgılattıran bir amino asittir. Oda gayrt iyi bir ürün. Gündüz ve akşam yamadan önce alınıyor. Onlada gayet iyi sonuçlar aldım. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: err86

quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

HOcam kampanya fiyatları hikaye,tek alımda da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın,başka markalarada bakmanı öneririm

Cevap için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz bir marka var mı peki?

Aslında bu birazda bütçe ile alakalı,ama herzaman pahalı olan iyi olacak diye birşey yok.
    Şu an bende Optimum un protein tozunu alacağım.
    Hardline dan başlayabilirsin,eğer faydasını görmezsen markayı değiştirisin,seçenek çok var .
  • 2 hafta olacak ben spora başlayalı. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Çok programlı olmasa da gün içerisinde en az 5 öğün yapmaya çalışıyorum. Ama okul- iş durumundan dolayı sürekli iyi beslenemiyorum. Bu yüzden gıda takviyesi düşündüm ve açıkçası fiyatlar da bana uygun geldi. Tabi şimdi bir de anneler günü girdi araya herhalde biraz erteleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.