Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HARDLİNE WHEY 3 MATRİX 2300GR Satın Al 24 Ocak 2025 00:19 1 1 HARDLİNE WHEY 3 MATRİX 2300GR Merhaba arkadaşlar,Ürünü 12/11/2023 tarihinde Vodafone yanımda uygulaması üzerinden " Supplement Turk " isimli satıcıdan spor yaparken almıştım, ancak ürünü aldıktan yaklaşık 2 hafta sonra işlerdeki aşırı yoğunlaşma sebebiyle sporu bırakmak zorunda kaldım.Tekrar başlarsam diye sürekli tuttum ancak spora gitmem artık daha olanaksiz hale geldi. Bu sebeple satıyorum. Ürün sürekli olarak evde hiç açılmamış şekilde ve karanlık ortamda tutuldu.SKT kutu üzerinde 07/2026 olarak yazmaktadır.FİYAT 1800TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HARDLİNE WHEY 3 MATRİX 2300GR SATILIK COD MW2 KOMPLE HESAP Silinebilir Satidlir