Şimdi Ara

Harici bellek icini actım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harici bellegimin usb girisi bozuldu yabancı bir forumda gormustum icini acıp baska bir kablo ile pc'ye baglayıp verilerini kopyalıyorlardı.

benim sorum içi acılan bellek hangi kablo ile bilgisayara baglanmalı?

masaustu bilgisayarlardaki HD baglayan kablo aynı isi yaparmı?

sanki harci bellegin kablo girisi daha kucuk gibi?

• 2 side aynı, bağlayabilirsin.
  • kullanılan disk standarttır. sata kablolarıyla masaüstü bilgisayara bağlayıp yedeklerinizi alabilirsiniz.
  • Kablo demiş ancak belirtmmeişsiniz muhtemelen IDE kablodan bahsettiğinizi varsayarak sorunuzu cevaplamanın uygun olacağını düşünüyorum. Harici diskler aslında Notebooklarımız için üretilmiş HDDlerin çevirici bir devre kartı ile usb aktarımlı olarak piyasaya sürülmüş halleridir. O nedenle harici disk kutusunun içerisindeki sabit diskinizi masa üstü bilgisayarınızın IDE kablosu ile kullanamazsınız Notebook IDE girişini Masaüstü IDE girşinie çevirmek için bir devre kartı almanız gerekecektir. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Not bunun yerine notebook diskinizi tekrar usb olarak kullanmak için devre kartı almanız sizin yararınıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 30 Nisan 2013; 5:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Kablo demiş ancak belirtmmeişsiniz muhtemelen IDE kablodan bahsettiğinizi varsayarak sorunuzu cevaplamanın uygun olacağını düşünüyorum. Harici diskler aslında Notebooklarımız için üretilmiş HDDlerin çevirici bir devre kartı ile usb aktarımlı olarak piyasaya sürülmüş halleridir. O nedenle harici disk kutusunun içerisindeki sabit diskinizi masa üstü bilgisayarınızın IDE kablosu ile kullanamazsınız Notebook IDE girişini Masaüstü IDE girşinie çevirmek için bir devre kartı almanız gerekecektir. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Not bunun yerine notebook diskinizi tekrar usb olarak kullanmak için devre kartı almanız sizin yararınıza olacaktır.

bu zamanda artık pata diskler üretimden kalktı. Sata notebook diskini direk olarak masaüstüne takabilisiniz. Çevirici kullanmanıza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş HD kablo demiş.HDMI dan bahsetmiyordur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Arkadaş HD kablo demiş.HDMI dan bahsetmiyordur herhalde.

yok valla HDMI dan bahsediyor. Aman kardeş o sata girişinin HDMI ile bi ilgisi yok. İnşallah geç kalmamışızdır.
  • Muhterem bu zamnalarda demişsiniz ancak sorunu yazan arkadaş bozuldu demişler, bozulup garantiyede gönderilmediğine göre en az2 yaşından daha büyük bir harici diskten bahsediliyor olmalı bende bu ihtimale dayanarak pata olabileceğine karar verdim bunda bir anormallik yok.
  • Muhterem sorunu belirten arakdaş "hd" demiş buda muhtemelen "HARD DISK" olarak algılanmalıdır, üstelik korkmanıza gerek yok bilgisayarı icad edip bu teknolojiyi devam ettirenler oldukça akıllı kişler ki bu tür sorunların var olabileceğini düşünüp önlemini almışlar. Bilgisayarda ki bir parça ait olduğu soket yada kablo dışında bir birim ile bağlanamaz, takılamaz.
  • quote:

Muhterem sorunu belirten arakdaş "hd" demiş buda muhtemelen "HARD DISK" olarak algılanmalıdır, üstelik korkmanıza gerek yok bilgisayarı icad edip bu teknolojiyi devam ettirenler oldukça akıllı kişler ki bu tür sorunların var olabileceğini düşünüp önlemini almışlar. Bilgisayarda ki bir parça ait olduğu soket yada kablo dışında bir birim ile bağlanamaz, takılamaz.

ben çok gördüm usb girişine HDMI takmaya çalışan ve takmayı başaran. Gerçi çalıştırana rastlamadım. Onu da başarırlarsa işlem tamamdır.
  • Mesajınız üzerine elimdeki usb flash diski LED tv nin HDMI girişine takmak için harekete geçtim. Sizinde tahminiz üzerine olmadı, eğer LED tV üreticileri bu televizyondur adı HDMI olsun ama bizler girişi biraz değiştrelim dememiş iseler yanı biglisayar ve TV deki HDMI giriş aynı ise elimdeki flash diski oraya sokmanın hiç bir yolu yok zira biri dikdörtgen diğerinin şekli bambaşka bir şey( ebat olarak boyutlarıda bambaşka). Sokmayı başarabileni tebrik etmekten başka bir çarem yok. İyi günler.
  • quote:

Mesajınız üzerine elimdeki usb flash diski LED tv nin HDMI girişine takmak için harekete geçtim. Sizinde tahminiz üzerine olmadı, eğer LED tV üreticileri bu televizyondur adı HDMI olsun ama bizler girişi biraz değiştrelim dememiş iseler yanı biglisayar ve TV deki HDMI giriş aynı ise elimdeki flash diski oraya sokmanın hiç bir yolu yok zira biri dikdörtgen diğerinin şekli bambaşka bir şey( ebat olarak boyutlarıda bambaşka). Sokmayı başarabileni tebrik etmekten başka bir çarem yok. İyi günler.

Diskin girişinin fotoğrafını buraya çekip ekleyebilir misiniz? Ya da marka ve modeli?
  • Hayırdır muhterem ben takamayınca banadamı yardıma geldiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.