Şimdi Ara

USB FLASH DISK niye ısınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben yaklaşık 1 ay önce 4gb kingston usb flash disk almıştın vatandan.
    ama bi ara internet kafede taktığımda usb acayip ısındı. hatta bazı yerlerinin sıcaktan şekli değişti!
    daha öncede başka bilgisayarlarda azda olsa olmuştu yine. şimdi sorun benim usb demi yoksa usbyi taktığım pclerdemi?

?

• Uzun süre takılı kalırsa ısınması normal. Ama katmanı eriyecek kadar ısınıyorsa zaten kingstone 2 yıl garantili. değiştir bence
  • O kadar aşırı ısınması hiç normal değil. "hatta bazı yerlerinin sıcaktan şekli değişti!" demişsin. Garantiye gönder derim
  • valla yamuldu alet yaa.. bende getririp vercem ama adamların değiştirmemek için bi bahanesi olabilirmi peki?

hani sen şuralara takmışlsın şu bilgiasayara uymaz filan die. ayrıca o ısınmı olayı çok ciddiyim 10dk yı geçmemiştir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 6 Eylül 2007; 12:32:44 >
  • Arızalı üretimdir. Siz olayı Normal Bir şekilde anlatır iseniz herhangi bir sorun problem çıkarmazlar.
  • benim tahminlerimde o yönde fakat arkdaşımla beraber aynı usbyi aldığımda onunkinden garanti belgesi çıkmasına rağmen bende çıkmamıştı. bende sorun olmaz die üstelemedim. ama faturası bende. bide avantajda arkdaşaın usb sorunsuz çalışıyo!
  • Bazı usb flash bellekler huba takılınca yanıyor filan yani yanıyor derken çipi bozuluyor ama hiç şekli değişenini duymadımBelki de taktığınız hub bozuktu ama ne olursa olsun vakit kaybetmeden garantiye yollayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde usb ye taktığında bi problem çıkmaz ama bağzı kasaları toplayan saplamalar ön portları ters bağlıyorlar.
    haliyle veri aktarımı yapacağı kanaldan elektirik alıyo ve yanıyo ama erimesi ilginç.
    garantiye götürürsen değiştiriler.
  • bende flash diski aldığım ilk gün internetten müzik fln alacaktım ama benimki yandı sanırım sebebi ise bazı internet kafeler usblere baya bi yuksek voltaj veriyo:S:S
    flash ısındı eve gittim sonra okuldaki pclerde denedim hiçbirinde çalısmadı bende garantiden deiştirdim..
    snde garantiye vermelisin..
  • arkadaşım bazı internet kafelerde usb portları bozuk yani kabloları yanlış takılı olduğu için flash diskin fazlasıyla ısıtıyo hattada bozabiliyor... bende 2 gb lık vardı bir int taktım bişi almak için usb portu bozuk olduğu için benimki yalan oldu şimdi garantide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.