Şimdi Ara

usb 3.0 özellikli belleklerle format atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingston DT R3.0 G2 16 gb belleğimle windows 7 kurulumunda partition seçme ekranındayken biçimlendirilip seçilen bölümde "kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı başaramadı..." uyarısı alıyorum. Ne yaparsam yapayım. Ancak herhangi bir usb 2.0 özellikle bellekle aynı yansıma dosyasını kullandığımda çok rahat format atabiliyorum. İnternette çok nadir yerlerde Usb 3.0 destekli belleklerle format atma sıkıntısı ile ilgili bilgi var. Bir yerde okuduğuma göre bazı usb 3.0 belleklerde denenmesi gereken şey partition ekranında o usb nin sürücülerini yükletip daha sonra kuruluma devam etmen gerektiği yönünde.

Öncelikle bu durumla daha önce karşılaşan var mı? Usb 3.0 bellekle format atabilen var mı? Varsa çözümünü yazabilir mi.

İkinci olarakta Kingston yukarıda söylediğim bellek için driver koymamış sitesine. İndirebileceğim bir yerde yok gibi görünüyo. Aygıt yöneticisinde bu usb ile ilgili sürücülerin yedeğini nasıl alabilirim? Veya şöyle sorayım windowsta düzgün çalışan bir usb aygıtın sürücüsünü bilgisayarın içinden nasıl bulup yedekleyebilirim?(İnternette olmadığı için)

Kolay gelsin.

Sistemim Windows 7 64 bit Ultimate.

Hangisi kingston sürücüsü anlamadım(hiçbiri değil gibi, hiçbiri değilse nerede bu sürücü[sürücüler .inf li falan oluyo diye biliyorum]) Bunları alsam gösterilen yerden bu usb için sürücü yerine geçer mi?

Not: FAT32/NTSC, türlü türlü programlar(bütün meşhur bootable usb oluşturma programları) denedim. İnternette genelde USb 3.0 portundan takılınca ki windows yükleme sıkıntılarından bahsetmiş. 2.0 portuna takıp formatlayın denmiş. Ama kimse 3.0 özellikli bir usb bellekle format atma probleminden bahsetmemiş. Bir te Sandisk usb de bi sorun bulan var o kadar. Diğer sayfalarda Usb 3.0 lık bellekten çok hızlı format atılır gibi bir teori üzerinden hareketle konuşulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanbasturk -- 19 Temmuz 2015; 19:47:42 >

• baska bir format isosu indir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.