Şimdi Ara

Harici Harddisk Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta öncesine kadar açılıyordu artık açılmıyor usb 3 desteği mevcut uygun girişe taktığım halde video vs oynatmıyordu artık usb 3 de bilgisayarım da gözükmüyor usb 2 ye takınca yerel disk olarak geliyor geliyor ama açılmıyor windows 10 kullanıyorum görev yöneticisinde performans sekmesin c - d diski de gözükmüyor lakin bilgisayarım da onlar gözüküyor disk takılıyken dosya gezgini kasıyor donuyor işlemcide ve ramde %100 gibi bir kullanım söz konusu değil disk titriyor bilgisayarda gözükmesede muhtemelen çalışıyor ve ışığı yanıp sönüyor ortak disk olduğu için içinde foto vs vardı onları almam gerekiyor nasıl çalıştırabilirim bu diski şuan steamim açık olduğu halde arka planda çalışıyor açmak istiyorum ama açamıyorum başka programda açamıyorum ama usb yi çektim mi herşey normale dönüyor nasıl bunu düzgün bir şekilde çalıştırabilirim?

• Sorunum devam ediyor arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eski fotolarda mevcut için de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem3535 -- 26 Mayıs 2019; 21:33:51 >

• Sorunun ekran görüntüsü
  • hocam kullandığın kabloda sorun olabilir.

mümkün mertebe kısa kablo ve kasanın arka tarafındaki usb portlarından birisine takmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

hocam kullandığın kabloda sorun olabilir.

mümkün mertebe kısa kablo ve kasanın arka tarafındaki usb portlarından birisine takmayı dene
    Yanıtınız için teşekkürler zaten kısa kablo kullanıyorum ilk aldığım zamandan beri olanı kullanıyorum tv de sorun yok ancak bilgisayar da açmıyor biraz interneti kurcaladım ama pek bir yöntem yok chkdsk komutu ile cmd üzerinden tarattırıyorum şuan ama bu işlem saatlerimi alıcak gibi 2 program buldum ancak usb yi takınca programlar donuyor o yüzden onlarda işe yaramadı
  • chkdsk komutu işe yaramadı çözüm arayışlarım devam ediyor bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
  • sanırım hard disk arızalanmış gibi en güzeli içindeki bilgileri kurtar sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Disk bad sector hatalı.diski kutusundan çıkarıp direkt sata girişine bağlama şansı olabilir ancak bazı disklerde bu şans var bazıları (Western digital mesela) sata portu yok devre kartı uzerinde.data kurtarma gerekir bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layk5t

sanırım hard disk arızalanmış gibi en güzeli içindeki bilgileri kurtar sen
    Kurtarmaya çalışıyorum ama r studio programı diski takınca donuyor problem burada başka nasıl kurtarabilirim kuratarabilecek alan için yeterli boş alanım mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

Disk bad sector hatalı.diski kutusundan çıkarıp direkt sata girişine bağlama şansı olabilir ancak bazı disklerde bu şans var bazıları (Western digital mesela) sata portu yok devre kartı uzerinde.data kurtarma gerekir bu durumda.
    Hocam verileri kurtarmaya çalışıyorum ilk başta ama program donuyor harddisk markası toshiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3535

Kurtarmaya çalışıyorum ama r studio programı diski takınca donuyor problem burada başka nasıl kurtarabilirim kuratarabilecek alan için yeterli boş alanım mevcut

Alıntıları Göster
    hocam birde bu yazılımı(EaseUS Data Recovery Wizard) kullanarak içindeki verileri kurtarmayı dene belki derdine çare olur
  • quote:

hocam birde bu yazılımı(EaseUS Data Recovery Wizard) kullanarak içindeki verileri kurtarmayı dene belki derdine çare olur

Alıntıları Göster
    Deneme sürümünde dosya boyutu sorunu var mı?
  • quote:

Deneme sürümünde dosya boyutu sorunu var mı?

Alıntıları Göster
    2gb kadar dosyayı üçretsiz aktarabiliyorsun crak lı ile ful sürüdme internetde mevcut sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 27 Mayıs 2019; 23:51:32 >
  • quote:

2gb kadar dosyayı üçretsiz aktarabiliyorsun crak lı ile ful sürüdme internetde mevcut sanırım

Alıntıları Göster
    Disk bilgisi yenileniyor da kaldı programlar diski görmüyor diski takınca bilgisayar ağırlaşıyor ancak ne ram ne işlemci %100 çalışıyor birisi ubuntu kurup bilgisayarı açarken flash bellek üzerinde çalıştırıp arızalı diskten diğer diske verileri aktarın yazmış bu işlem yararlı olur mu ubuntu vs bilgim yok o yüzden ne yapıcağımıda şaşırmış durumdayım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Program dosya buldu bekleyince düzeldi biraz programın full halini kullanıp verileri kurtarıcam umarım
  • quote:

Program dosya buldu bekleyince düzeldi biraz programın full halini kullanıp verileri kurtarıcam umarım

Alıntıları Göster
    umarım kurtarırsın senin adına sevindim :)
  • quote:

umarım kurtarırsın senin adına sevindim :)

Alıntıları Göster
    Serial olmadı hocam bu sefer de eğer 2gb kotası varsa sorun çünkü en son 500 gb veri vardı hard diskte :)
  • CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp.
    chkdsk /r /f
    komutunu çalıştırın.

Tarama sonucunda diskiniz açılmazsa geçmiş olsun. Yapabilecek çok şey yok. Bu halde HDD Regenerator de tanımaz. Zaten tanısa bile belirli bir süre sonra yine kullanılamaz hale gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp.
    chkdsk /r /f
    komutunu çalıştırın.

Tarama sonucunda diskiniz açılmazsa geçmiş olsun. Yapabilecek çok şey yok. Bu halde HDD Regenerator de tanımaz. Zaten tanısa bile belirli bir süre sonra yine kullanılamaz hale gelecektir.
    O komutu yaptım taradı ve birşeyler düzeltti lakin açılmadı dosya kurtarma programı ile 15-20 dk tarama sonunda en son diskte olmayan ancak 2012 diske atılan ve sonradan sildiğim fotoğrafları buldu 2.5 saat daha tarayacaktı diski ancak programın dosya kurtarma boyutu olarak kota sınırlaması olma olasılığından dolayı taramayı iptal ettim belkide son dosyalarıda bulabilirdi.

Başka bir yöntem olarak ubuntu sistem kurmayı söyleyenler olmuş flash diske ubuntu kurup bilgisayarı flash üzerinden başlatarak diski görüntüleyebilirmişiz öyle yapıp harici diskten d diskime atabilirmiyim acaba?

Diskten verileri kurtardıktan sonra diski biçimlendirsem formatlasam tekrar kullanma ihtimalim var mı?

• Görkem3535 G kullanıcısına yanıt
    Denemekten zarar gelmez ancak chkdsk yapıldığı halde disk görünmüyorsa o diskte ciddi sıkıntı var demektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.