Şimdi Ara

Harici HDD,usb bellek takınca sistem donuyor.(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xp kullanıyorum, harici hdd, usb bellek takınca sistem donuyor, resetleyince düzeliyor. Çok sinir bozucu bi durum, bi türlü çözüm yolunu bulamadım. Format attım, Eset'le tarattım nafile ancak;Win7'de böyle bir sorun olmuyor.Virüs sanırım, ama hangi programla temizlenir bilemiyorum . Yardım ederseniz müteşekkir kalırım.Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 5 Mart 2012; 15:10:45 >

• herhangi bir başka usp takıldığında aynı olay tekrarlanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

herhangi bir başka usp takıldığında aynı olay tekrarlanıyor mu ?

Teşekkürler öncelikle, bellek dışında denemedim; ancak iki tane harici hdd,iki tanede usb bellek var hepsinde de aynı sorun oluyor.Bunun dışında başka usb cihazla denemedim.
  • Sorun USB Girişlerinde Olabilir Mi ?

Yada HDD Uyumsuzluğu ?
  • hocam xp kullanıyorsunuz , acaba usp driver yüklememmiş olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

Sorun USB Girişlerinde Olabilir Mi ?

Yada HDD Uyumsuzluğu ?

Teşekkürler ilginize,ön usblere takıyorum; ama daha önceleri böyle bir sorun olmuyordu. Şu offline download illetine kapıldım, oradan virüsler geliyor şimdi ilgilenmiyorum gerçi ama heralde oradan sağlam bir virüs geldi win7'de sorun yok xp'de problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

hocam xp kullanıyorsunuz , acaba usp driver yüklememmiş olabilirmisiniz?

Bütün sürücüler yüklü.Sorun başka sanırım, virüs diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Harddisk Açılmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Sorun USB Girişlerinde Olabilir Mi ?

Yada HDD Uyumsuzluğu ?

Teşekkürler ilginize,ön usblere takıyorum; ama daha önceleri böyle bir sorun olmuyordu. Şu offline download illetine kapıldım, oradan virüsler geliyor şimdi ilgilenmiyorum gerçi ama heralde oradan sağlam bir virüs geldi win7'de sorun yok xp'de problem.

Önemli Değil Fakat Sorun Ne imiş Merak Ettim Doğrusu.
  • quote:

Önemli Değil Fakat Sorun Ne imiş Merak Ettim Doğrusu.

Bulabilsem keşke sorunu
  • Sorun virüsse format atıp FDISK yapabilirsin çok önemli bilgilerin yoksa.
  • virüs olduğundan şüphe ediyorsanız combofix programını buradan indirip bilgisayarınızı temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_urhan_42

Sorun virüsse format atıp FDISK yapabilirsin çok önemli bilgilerin yoksa.

Denedim gene aynı gene aynı.Daha önceleri masaüstü bomboş geliyordu, kum saati çıkıyor, hiç bir işlem yapılamıyordu. Ctrl+alt+delete ile explorer.exe yapıp,düzeltebiliyordum şimdi harici bir depolama birimi takınca donuyor, resetliyorum düzeliyor. Enteresan bi durum...Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

virüs olduğundan şüphe ediyorsanız combofix programını buradan indirip bilgisayarınızı temizleyin.

Combofix'in eski sürümlerinde denemiştim,Combofix çalışmamıştı bu sürümünü deneyim birde,bakalım ne olacak...Teşekkürler...
    Yok olmadı, sonuç gene aynı dondu, resetledim.Kurtuluş yok galiba, Win7'de olmuyordu işin tuhafı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 4 Mart 2012; 19:41:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_urhan_42

Sorun virüsse format atıp FDISK yapabilirsin çok önemli bilgilerin yoksa.

Denedim gene aynı gene aynı.Daha önceleri masaüstü bomboş geliyordu, kum saati çıkıyor, hiç bir işlem yapılamıyordu. Ctrl+alt+delete ile explorer.exe yapıp,düzeltebiliyordum şimdi harici bir depolama birimi takınca donuyor, resetliyorum düzeliyor. Enteresan bi durum...Teşekkürler...

quote:

virüs olduğundan şüphe ediyorsanız combofix programını buradan indirip bilgisayarınızı temizleyin.

Combofix'in eski sürümlerinde denemiştim,Combofix çalışmamıştı bu sürümünü deneyim birde,bakalım ne olacak...Teşekkürler...
    Yok olmadı, sonuç gene aynı dondu, resetledim.Kurtuluş yok galiba, Win7'de olmuyordu işin tuhafı....

sistem donduğunda görev yöneticisini açabiliyorsanız explorer.exe dosyasını sonlandırıp sonra tekrar açmayı deneyin

• quote:

sistem donduğunda görev yöneticisini açabiliyorsanız explorer.exe dosyasını sonlandırıp sonra tekrar açmayı deneyin

Yok hocam o daha önceki sorundu;şimdi hiçbir şekilde müdahele edemiyorum resetlemeden düzelmiyor....HDD de sorun yok tarattım hdtune ile...
  • virüs ihtimaline karşı usb antivirüs toolkitleri var onları dene.ha bir de donma sadece aygıtları ön paneldeki usb girişlerine taktığın zaman mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

virüs ihtimaline karşı usb antivirüs toolkitleri var onları dene.ha bir de donma sadece aygıtları ön paneldeki usb girişlerine taktığın zaman mı oluyor?

Teşekkürler... Toolkitleri deneyim, umarım çözülür.Arka usblerde de aynı sorun var; denedim onlarıda....
  • Eset 5 Antivirüs, programını kaldırdım; sorun çözüldü.Herkese teşekkürler...
  • quote:

Eset 5 Antivirüs, programını kaldırdım; sorun çözüldü.Herkese teşekkürler...

Teşekkür ederim. Bende de aynı sorun vardı. Ben de Eset Antivirüs programını kaldırdım ve sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdrd

Teşekkür ederim. Bende de aynı sorun vardı. Ben de Eset Antivirüs programını kaldırdım ve sorun çözüldü.

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.