Şimdi Ara

Harici Depolama birimlerine şifre koyma [--düzenlendi--] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
112.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: horuss

bende kingston 2 gb flash bellek war u3 ona şifre felan koyabilirsun ama hdd yi felan bimiyodum paylaştığın için sağol

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Disk Password Protection pro sunu öneririm.
    boot protection ve external protection sağlıyor. Başka pc ye takıldığı zaman pc diski tanımıyor. Kısaca hiçbir şekilde diski görmüyor. Güvenle kullanabilirsiniz.
    İsteyen olursa pro yu buraya upload ederim.
  • ahmedov kardeşim eline sağlık
    tam aradığım şeydi denedim çok şahane oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

ahmedov kardeşim eline sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

rica ederim arkadaşım işine yaramasına çok sevindim kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: kırmızıvilla

boot protection ve external protection sağlıyor. Başka pc ye takıldığı zaman pc diski tanımıyor. Kısaca hiçbir şekilde diski görmüyor. Güvenle kullanabilirsiniz.

sayın kırmızıvilla arkadaşım bahsettiğin programı denedim ama pek anlayamadım kullanım konusunda biraz daha açıklama yapabilirmisin, mesela başka bir pc de nasıl çalıştıracağız program kurmak gerekiyormu??

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedov

quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

rica ederim arkadaşım işine yaramasına çok sevindim kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: kırmızıvilla

sayın kırmızıvilla arkadaşım bahsettiğin programı denedim ama pek anlayamadım kullanım konusunda biraz daha açıklama yapabilirmisin, mesela başka bir pc de nasıl çalıştıracağız program kurmak gerekiyormu??

Alıntıları Göster
    ahmedov kardes öncelikle bu paylaşım için teşekkürler..

yalnız arkadaslar ben vista kullanıyorm fakat programı acarken asagıdaki uyarı geliyor malesef:(

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul82

yalnız arkadaslar ben vista kullanıyorm fakat programı acarken asagıdaki uyarı geliyor malesef:(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tugrul82

Vista kullanan arkadaşlar bu hatanın sebebi ne olabilir? ben henüz vista kullanmadım ve vistada denememiştim. vista kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    kendi sitesindeki kullanıcı rehberinde vistayla ilgili herhangi bir ibare yok, ingilizcem çok iyi olmadığı için tam anlamadım ingilizcesi iyi olan arkadaşlar için adres:

Adres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedov -- 4 Mart 2008; 22:41:34 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugrul82

Vista kullanan arkadaşlar bu hatanın sebebi ne olabilir? ben henüz vista kullanmadım ve vistada denememiştim. vista kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    kendi sitesindeki kullanıcı rehberinde vistayla ilgili herhangi bir ibare yok, ingilizcem çok iyi olmadığı için tam anlamadım ingilizcesi iyi olan arkadaşlar için adres:

Adres

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben sorunu çözdüm programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyince acılıyor hata vermeden. benim oturumum bilgisayar yöneticisi olarak ayarlı ama bu hatayı neden veriyor anlayamadım

yalnız arkadaslar vistada biraz sorunlu calısıyor diski şifresini girip actıktan sonra, bilgisayardan cıkarıp tekrar takmadan gizli bölümü göremiyorsunuz fakat aynı sorun XP de olmuyor denedim.

sonuc olarak vista kullanan arkadaslar program calışmıyor zannetmesin zahmetlide olsa çalışıyor ;)

teşekkürler ahmedov..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul82 -- 4 Mart 2008; 22:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul82

arkadaslar ben sorunu çözdüm programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyince acılıyor hata vermeden. benim oturumum bilgisayar yöneticisi olarak ayarlı ama bu hatayı neden veriyor anlayamadım

yalnız arkadaslar vistada biraz sorunlu calısıyor diski şifresini girip actıktan sonra, bilgisayardan cıkarıp tekrar takmadan gizli bölümü göremiyorsunuz fakat aynı sorun XP de olmuyor denedim.

sonuc olarak vista kullanan arkadaslar program calışmıyor zannetmesin zahmetlide olsa çalışıyor ;)

teşekkürler ahmedov..

Alıntıları Göster
    Storage Crypt arkaaşlar bu programın ilacını varsa biri gonderebılırımı nette bulamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

Storage Crypt arkaaşlar bu programın ilacını varsa biri gonderebılırımı nette bulamadım :(

Alıntıları Göster
    güzel calışma teşekkürler ahmedov
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

güzel calışma teşekkürler ahmedov

Alıntıları Göster
    Benzer amaçla kullanabileceğiniz bir alternatif program da FREE OTFE. Üstelik bedava.

Esas güzelliği PDA sürümünün de olması. Böylece PC'nizde oluşturduğunuz şifreli sanal sürücüyü PDA'nızda da kullanabiliyorsunuz.

Kulandığı metot gayet basit. İstediğiniz uzunlukta bir sanal diski tek bir dosya halinde yaratıp ana diske kaydediyor. Devreye almak için programı çalıştırıp şifrenizi giriyorsunuz. VOL uzantılı dosya Windows'da isterseniz sizin belirleyebileceğiniz harf ile ortaya çıkıyor.

USB belleklerde de kullanılabilecek şekilde bir portable modu var. Program ve sürücülerini USB belleğe kaydediyorsunuz ve örneğin arkadaşınızın bilgisayarında da sanal diskinizi açıp rahatça kullanabiliyorsunuz. Kurulum veya iz bırakma derdi de yok.

Bu sanal sürücüyü başka bir sistemde Linux vb. açmak, görmek mümkün değil.

Şifreleme sürücüleri de hayli çeşitli. İsterseniz 512bit AES.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave_Bowman

Benzer amaçla kullanabileceğiniz bir alternatif program da FREE OTFE. Üstelik bedava.

Esas güzelliği PDA sürümünün de olması. Böylece PC'nizde oluşturduğunuz şifreli sanal sürücüyü PDA'nızda da kullanabiliyorsunuz.

Kulandığı metot gayet basit. İstediğiniz uzunlukta bir sanal diski tek bir dosya halinde yaratıp ana diske kaydediyor. Devreye almak için programı çalıştırıp şifrenizi giriyorsunuz. VOL uzantılı dosya Windows'da isterseniz sizin belirleyebileceğiniz harf ile ortaya çıkıyor.

USB belleklerde de kullanılabilecek şekilde bir portable modu var. Program ve sürücülerini USB belleğe kaydediyorsunuz ve örneğin arkadaşınızın bilgisayarında da sanal diskinizi açıp rahatça kullanabiliyorsunuz. Kurulum veya iz bırakma derdi de yok.

Bu sanal sürücüyü başka bir sistemde Linux vb. açmak, görmek mümkün değil.

Şifreleme sürücüleri de hayli çeşitli. İsterseniz 512bit AES.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar güzel bir bilgi kaynağı olmuş kaydettim adresi, en kısa zamanımda okuyup deneyeceğim, böyle bir bilgi kaynağı arıyordum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Arkadaşlar güzel bir bilgi kaynağı olmuş kaydettim adresi, en kısa zamanımda okuyup deneyeceğim, böyle bir bilgi kaynağı arıyordum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    storage crypt full bulamadım arkadaşlar, bilen pm atabilirse çok minnettar kalacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.k.a.t.y

storage crypt full bulamadım arkadaşlar, bilen pm atabilirse çok minnettar kalacağım

Alıntıları Göster
    Steganos Portable Safe tavsiye ediyorum.. gerçekten çok başarılı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Steganos Portable Safe tavsiye ediyorum.. gerçekten çok başarılı...

Alıntıları Göster
    bence şifrelemek oldukça mantıksız windows altında şifrelenen tüm veriler linux altında görülebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone__

bence şifrelemek oldukça mantıksız windows altında şifrelenen tüm veriler linux altında görülebiliyor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cyclone__

Zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    tamamen denendi... ve sonuç olarak linux ta görülüyor hatta windowsta kısıtlanan dosyalarada ulaşabildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone__

tamamen denendi... ve sonuç olarak linux ta görülüyor hatta windowsta kısıtlanan dosyalarada ulaşabildik

Alıntıları Göster
    quote:

bende denedim linux ta ama hddye eri$emedim,hatta $ifreli alan görùnmùyor bile.
    Ba$ka deneyen varmi?

ve sen ne tùr bir hdd kullandin,ve kullandigin storage crypt full sùrùmmù acaba arkada$im?

• quote:

quote:

bende denedim linux ta ama hddye eri$emedim,hatta $ifreli alan görùnmùyor bile.
    Ba$ka deneyen varmi?

ve sen ne tùr bir hdd kullandin,ve kullandigin storage crypt full sùrùmmù acaba arkada$im?

Alıntıları Göster
    başka pcye taşıdığımda hdd yi yine şifreli olarak mı gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maydun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maydun

evet her pc de şifreli görünüyor

vistalı pc lerde şifreyi çözdükten sonra hdd yi söküp tekrar takmanız gerekmektedir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maydun

evet her pc de şifreli görünüyor

vistalı pc lerde şifreyi çözdükten sonra hdd yi söküp tekrar takmanız gerekmektedir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende sıradan ucuz şu çin malı usb belleklerden var ona nasıl şifre koyarım yada nasıl u3 proğramı yüklerim lütfen biri yardım pls.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

Arkadaşlar bende sıradan ucuz şu çin malı usb belleklerden var ona nasıl şifre koyarım yada nasıl u3 proğramı yüklerim lütfen biri yardım pls.

Alıntıları Göster
    çokk saol kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.