Bu programla taşınabilir belleğimi şifreledim fakat bir kaç gün kullanmayınca şifreyi unuttum içindeki verilere mutlaka ulşmam lazım herhangi bir yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum .
hadi bu konuyu güncelleyelim. çünkü popüler taşınabilir harddisk almayı düşünüyorum. hangisini alayım? bilgisayarı açarken nasıl bir parola soruyorsa,bu harddiski de parolalı yapabiliyor muyuz?
okuyana cevaplayana selam olsun, iki cihanda aziz olsun
Merhaba bende 500 gb samsung Harici hard disk var. Teknolojik anlamda çok fazla bilgim olmadığı için açıkcası çok birşey anlamadım desem yeridir. Benim sorunum şu. Ben otelciyim ve yaklaşık 12 yıllık birikimim bu harddiskte. Fakat harddiski hergün eve götür-getir olayından sıkıldığımdan otelde bırakıyorum. İster istemez ofisime girip çıkanlar harddiski karıştırıyor. Hem tüm birikimlerimin hemde özel resim, dosya vs nin başkasının eline geçmesini istemiyorum. Bunu nasıl şifreleyebilirim. Sizin çok geniş affınıza sığınarak, bu konuyu anlayabileceğim bir dilde daha basite indirgeyerek açıklayabilirmisiniz. Bir de harddiskin hangi pc ye takılırsa takılsın, şifre girmeden çalışmamasını istiyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için. İyi çalışmalar
taşınabilir harddisk için şifreleme programında son öneriniz nedir arkadaşlar? ilk sayfadaki programları kullananlar memnun mu 3 yıldır kullanıyorlardır acil cevap
USB Flash Security mantığı ile çalışan harici diskim için bir program arıyorum arkadaşlar. mantık şöyle. ilk usb belleği taktığınızda sadece diskte bir uygulama ve 2 dosya görünüyor. uygulamaya şifre giriyorsunuz ve disk çıkarılıp tekrardan aktif oluyo ve gizli dosyalarınız içerisinde. bence çok güzel bir program ama harici diskimde yapamıyorum
u3 özellikli bir usb stick'im vardı ancak bozuldu. Onda istersem usb bilgisayar takıldığında şifre soruyordu. Tamda benim istediği bu, donanımsal şifreleme yapmak yani.
bilgisayara herhangibir program vs kurmadan usb stc üzerinden şifrelemeyi nasıl yapabilirim.
araştırdım ancak galiba artık u3 özellikli usb disk yapılmıyor.
Bu programı kurdum. Anlatılan şekilde kullanıldığında gayet güzel işe yarıyor. Ancak programın 4. versiyonunda "portable" olarak kullanabilme seçeneği var. Harici diskin içine kendisi klasör oluşturuyor ve o klasörün içinde Sclite bunu yapıyor. Ancak bunun ilacı olmadığından trial ile takılıyor. Yukarıda verilen ilaç ise işe yaramadı nedense. Versiyon yüzünden mi acaba. Ben deki versiyon v4.1.0
bu programı tavsiye ederim, nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız,yedek almadan kesinlikle çalışmayın,şifrenizide unutmayın boş bir disk içinde çalışma yapın ( 1hafta kadar ) daha sonra verilerinizi taşıyın , nette araştırdığınızda yeteri kadar nasıl kullanılacağı var.
bu programın üzerine program tanımam.
hdd yi notebook a takar takmaz parola soran bir program icat edilemedi mi yıllardır acil yardım
selam arkadaşalr storagecrypt v2.0 kullanıyordum harddiskimi ikiye bölmüştüm. yarısını şifrelemiştim ancak şifreyi hatırlamıyorum. verileri açabilmem için ne yapabilirim. lütfen yardım :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme