Şimdi Ara

Harici Depolama birimlerine şifre koyma [--düzenlendi--] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
112.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkür ederim çok güzel ve yararlı bir bilgi oldu
  • hocam oncelikle ellerine saglik,

sana ulasabilmek icin uye oldum ama yurtdisindayim ve telefon numarama onay konu gelmiyor..

bana da linki yollar misin.

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgfdsa

hocam oncelikle ellerine saglik,

sana ulasabilmek icin uye oldum ama yurtdisindayim ve telefon numarama onay konu gelmiyor..

bana da linki yollar misin.

tesekkurler

evet özel mesajınız kapalı burdanda link veremiyorum
  • hocam uyelik tam aktive edilmedigi icin kapali gozukuyor sanirim..

s3rdar@yahoo.com

buraya yollarsan sevinirim

saygilar
  • arkadaşım sana zahmet olmazsa bende storagecrypt v2.0 full linkini alabilirmiyim gsm tamam özel mesaj tamam ınsallah gelır

bu arada anlatımın ve ılgınden dolayı cok tesekkur ederım klavyen ve ellerın dert gormesın
    sagol sımdıden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastman46

arkadaşım sana zahmet olmazsa bende storagecrypt v2.0 full linkini alabilirmiyim gsm tamam özel mesaj tamam ınsallah gelır

bu arada anlatımın ve ılgınden dolayı cok tesekkur ederım klavyen ve ellerın dert gormesın
    sagol sımdıden.

banada gönderirseniz memnun olurum..internette bu programın fullunu bulmak imkansız çünkü,7 günlük sürümlerde şifreleme yapmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Rohos-Mini-Drive

http://www.rohos.com/free-encryption/

/>

bu program disk için kullanılabilir mi acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: furkanesref

ya ne biliyim hdd bilgisayara bağlayıp hdd girmeye çalışınca bir menü çıksa şifre istese öyle bişey yapamaz mıyız ?

işte o sadece U3 ile flash disklerde olabiliyor maalesef :(
  • SELAM ARKADASLAR STORGE PROGRAMINI SIMDI DENEDIM BENIM GORDUUGM KADARI ILE SU:: BENIM PC HEM C: HEMDE D: OLARAK IKYE AYRILMIS DURUMDA AMA NE HIKMETSE SADECE C: SURUCUSUNU GORUYOR NEDENDIR?_?
  • iyi akşamlar yeni üyeyim hdd hakkında sorum olacak umarım cevap yazarsınız sorum şöyle cıka bilir hdd veya taşınır hdd bunları nasıl blö bilirim kasa icindekini Partition Magic 8.0 bölümlere ayırıyorumda diyer hdd aynı şekildemi bölecem şimdiden teşekkür ederim
  • StorageCrypt bu programı kullanan varmı ilaç elimde ama nasıl vereceğimi bir türlü bulamadım herhangi bir şey çıkmıyor programı full olarak kullanmak istiyorum
  • Rohos mini programı cok güzel ama atadığım master key’i şu an kabul etmiyor , incorrect password hatası veriyor . Ki msn şifrem ile aynı şifreyi atamıştım, defalarca disktekı şifreli alana girmeme rağmen birdenbire kabul etmez oldu. Nasıl cozebılırım bu sorunu , butun kombınasyonları denememe ragmen kabul etmıyor. Bence ozel verılerı saklamak ıcın ıdeal değil, benım guvenım sarsıldı programa karsı.
  • çok teşekkür ederim çok güzel olmuş
  • diski komlpe deilde içindeki bir klasörü nasıl şifrelicez.??
  • Windows 7'yi kurdum ve bilgisayarımda Storagecrypt programını bir türlü çalıştıramıyorum. Sürekli hata veriyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?
  • ben diski ikiye böldüm, ama storagecrypt da tek disk gibi görünüyor.
    ayrıca 7 günlük denem sürümü elimde.
    tam sürümünü yada ücretsiz sürümünü bulabilmenin bir yolu varmıdıır?
    yardımcı olanlara şimdiden çok tweşkkür ederim.
    iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 28 Haziran 2010; 13:37:18 >
  • paylasım için tesekkürler
  • Oldukça yararlı bir başlık olmuş.Teşekkürler.
  • storagecryptın full sürümü lazım, yardımcı olabilecek var mı?
  • HDD şifrelemesi için Storage Crypt programını denedim; Çok iyi..
    Güncel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.