Şimdi Ara

Harici Disk Veri Kurtarma (Acil Yardım) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Harici diskimizi yanlışlıkla hızlı formatladık ve tüm belgeler silindi. Şuanda Handy Recovery isimli bir yazılımla kurtarmaya çalışıyoruz. Sağ altta yeşil bir bar çok yavaş bir şekilde doluyor. Acaba dosyaları bulmaya mı çalışıyor? Formatlandıktan sonra herhangi bir belge yazmadık üzerine. Eşimin vefat eden babasının fotoğrafları olmasa hiç önemli değil ama işin böyle bir duygusal boyutu var maalesef. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa dünyaları bize verecek diyebilirim. Buradan yazabilir ya da 0507 712 66 82 numaramdan arayabilirsiniz. Profesyonel ya da gönüllü olarak yardımcı olmanızı bekliyoruz... Harici Disk Veri Kurtarma (Acil Yardım) :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 30 Eylül 2018; 23:13:48 >

• https://www.youtube.com/watch?v=u3qPB0kj7tI bu videoyu izlemeni tavsiye ediyorum.

EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.5
    bu program işinize yarayabilir..
    Benim çok işimi gördü..

PROGRAM LİNK
    Programi indirdikten sonra internetinizi kesip programı proya çevirebilirsiniz...
    SERİAL KOD IL9SW-3YE3M-LSMR8-PCDHB-L7FDL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.XeBaT -- 6 Ekim 2018; 22:12:43 >

• By.XeBaT B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Sizden önce bir arkadaş bana bu programı iletti, her şeyi kurtardım :) Cevap için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.XeBaT

https://www.youtube.com/watch?v=u3qPB0kj7tI bu videoyu izlemeni tavsiye ediyorum.

EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.5
    bu program işinize yarayabilir..
    Benim çok işimi gördü..

PROGRAM LİNK
    Programi indirdikten sonra internetinizi kesip programı proya çevirebilirsiniz...
    SERİAL KOD IL9SW-3YE3M-LSMR8-PCDHB-L7FDL
    bende bunla kurtardım hdd deki verileri. Fakat isimler zirzop zirzop. dosyalar klasörler karma çorman. ama genede sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.