Merhaba Sorunum kisaca soyle: Harici diskimdeki variyi baska bir harici diske yedekleme amacli kopyalamak istiyorum Kullandigim harici disk: 2,72tb, bos alan: 1,43tb yani yedegini alacagim veri 1,29tb yedekleyecegim hard disk: 1,81tb, bos alan: 517gb Verileri bir kez kopyaladim Tekrar kopyalamak istedigimde yer yok diye kopyalama yapmiyor Her seferinde tum verileri silip tekrar kopyalamak akil kari degil, ayrica uzun zaman aliyor Yapmak istedigim sey, her seferinde sadece uzerinde degisiklik yapilmis olan dosyalarin kopyalanmasi Sanirim sistem bu kontrolu dosyalari kopyaladiktan sonra yapacagi icin sikinti yasiyorum (hedefteki dosyayi degistir vs diye secenek sunmuyor sistem) Bunun icin yedekleme programi bilen var mi? Yada birseyi yanlis yada eksik mi yapiyorum? Kullandigim yedekleme programi harici diskten harici diske kopyalama yapmiyor, sabit diskten buluta yada baska biryere kopyalama yapiyor (Kullandigim isletim sistemi Windows 10, kopyalamayi onunla deniyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme