Şimdi Ara

HARİCİ EKRAN KARTI GÖZÜKMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop kullanıyorum ve dahili(INTEL HD GRAPHİCS 520) ve harici(NVDIA GTX 940M) olmak üzere 2 adet ekran kartı var. Laptopu maalesef açma-kapama tuşuna basarak zorla kapatmak durumunda kaldım ve laptopu tekrar açınca aygıt yöneticisi harici ekran kartını -GTX 940M- görmemeye başladı. Bunun üzerine Bu Bilgsayar-->Gelişmiş Sistem Ayarları-->Ortam Değişkenleri-->Yeni Değişken--> değişken adı:devmgr_show_nonpresent_devices --> değişken değeri:1 yaptım daha sonra aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster yaptım ve ekran kartını gizli(daha soluk renkli) olarak gördüm. Ancak GeForce Experience girmeye çalıştığımda uygun donanım bulunamadı hatası aldım. Yani o sıra oyunlarda da ekran kartını görmüyordum, güncelleme yapamıyordum. Daha sonra aygıt yöneticinden gizli olan ekran kartına sağ tıklayıp cihazı kaldır dedim ve sildim. Şuan hiçbir şekilde ekran kartını göremiyorum.

**Yazında aynı problemle karşılaştım ve laptopu servise yolladım geri çözüp yolladılar ancak şuan garantisi bitti ve evde kendim yapmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saaad -- 11 Kasım 2018; 20:40:33 >

• bios taki grafik kartı seçeneklerinden sadece nvidia yı etkinleştir. olmazsa bios u fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.