Şimdi Ara

Harici Ekran Kartını Etkinleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumda bir şey farketttim. Normalde ekran kartı Nvidia gt950M olması gerekirken bunun yerine Intel HD Graphics 4600 kullanıyor. Nvidiayı devreye sokamadım bir türlü. Çeşitli yöntemler denedim, İnteli devre dışı bıraktım olmadı. Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır seçeneğini bir türlü bulamadım.

Marka MSI. Laptopun özelliğimi bu ikisini bir mi kullanıyor acaba, servise ancak pazartesi günü sorabileceğim o zamana kadar yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Yeni konu açmaktansa bunu hortlatayım. Ben de yeni bir freedos pc aldım, win 10 yüklettim. Görüntü bağdaştırıcı özelliklerine tıkladığımda intel hd graphics 520 olarak görünüyor. Fakat pc özelliklerinde ve üzerindeki stickerda Nvidia Geforce 930M yazıyor, sanırım harici bu. Şu durumda devrede değil mi, etkinleştirmek mi gerekiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Arkadaşlar laptopumda bir şey farketttim. Normalde ekran kartı Nvidia gt950M olması gerekirken bunun yerine Intel HD Graphics 4600 kullanıyor. Nvidiayı devreye sokamadım bir türlü. Çeşitli yöntemler denedim, İnteli devre dışı bıraktım olmadı. Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır seçeneğini bir türlü bulamadım.

Marka MSI. Laptopun özelliğimi bu ikisini bir mi kullanıyor acaba, servise ancak pazartesi günü sorabileceğim o zamana kadar yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Öğrendiysen beni de aydınlatır mısın bu konuda, servis ne dedi?
  • yespliz Y kullanıcısına yanıt
    mrb hocam cihazin orginal sitesinde driveri mevcuttur yukleyin aktif olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yespliz Y kullanıcısına yanıt
    http://us.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/2.11.3.5/GeForce_Experience_v2.11.3.5.exe

• veya aistemini sen sole ben gondereyim 32 64

• Arkadaşlar optimus teknolojisinden bahsediyorsunuz yüksek grafik ihtiyacı duyan uygulamalarda nvidia otomatik devreye girecektir yani aktif etmeye gerek yok google'da optimus teknolojisi diye aratıp detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: scuti

Arkadaşlar optimus teknolojisinden bahsediyorsunuz yüksek grafik ihtiyacı duyan uygulamalarda nvidia otomatik devreye girecektir yani aktif etmeye gerek yok google'da optimus teknolojisi diye aratıp detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://shiftdelete.net/nvidia-optimus-nedir-32171

Vay be gerçekten hayret verici bi olaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: canmrtcan

veya aistemini sen sole ben gondereyim 32 64

Eyvallah usta, Scuti'nin dediği gibi imiş olay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.