Şimdi Ara

Harici Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar PS4 harici 2 TB harddisk bağladım. USB bağlantısını çıkarmaya korkuyorum talimatlara uyarak çıkarırsam içindeki bilgiler yani oyunlar ve uygulamalar otomatik olarak silinir mi? veya içinde durmaya devam eder mi? Lütfen bu konu da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• talimatlara uyarak çıkart birşey olmaz. Direk çıkarırsan bilgi bozulması olabiliyor.
  • birşey olmaz korkma
  • Bu talimatlar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Bu talimatlar nelerdir?

ps4 menüsünde uyarı olarak çıkan talimatlar. hdd yi bağlayınca çıkıyor.
  • peki o harddiski sonradan bilgisayar'da da kullansam film ve dizi yedeklerini atmak için yada bilgisayar oyunlarını falan dosyalar vs... için o zaman yine PS4 uygulamarı zarar görür mü?
  • besne2015 kullanıcısına yanıt
    ps4'e bagladigin harici diski ps4 kendi formatiylal formatladigindan bilgisayar gormez. bilgisayarin verileri okuyabilmesi icin tekrar format atman gerekir. bu durumda da diskteki oyunlar silinir.
  • Gecen ay hdd yi cikarip tvye taktim bir iki dizi atarim diye ama hddnin icinde 700 gb lik oyunlar vardi hem diziyi atamadim hemde tum oyunlar gitti 1 aylik uyku yok paketi alip tum oyunlari tekrar indirmek zorunda kaldim bence elindeki hddyi baska bi cihaza takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.