Bildirim
Harici harddisk için usb 3.0 kablo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.gold.com.tr/U216013/LogiLink-CU0050-USB-3-0-Type-A-to-Type-Micro-B-Kablo-Mavi-3-0m
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behchat -- 24 Şubat 2013; 13:56:22 > -
teşekkürler bu kaliteli bir marka mıdır kablo uzadıkça kalitesiz kablolarda bilgi transferi zayıflıyormuş sanırım? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0zky
teşekkürler bu kaliteli bir marka mıdır kablo uzadıkça kalitesiz kablolarda bilgi transferi zayıflıyormuş sanırım?
orta kalite olduğunu tahmin ediyorum. Bu 3 metrelik, 2 metre işinizi görürse sitede o da var. -
yardımlarınız için teşekkürler 3 metrelik olanı sipariş verdim. -
siparişim geldi 3-4 kere denedim fakat 15 gblık birşeyi kopyalamaya çalışıyorum %10da falan kesiliyor orjinal kablosunda bu sıkıntı yok -
quote:
siparişim geldi 3-4 kere denedim fakat 15 gblık birşeyi kopyalamaya çalışıyorum %10da falan kesiliyor orjinal kablosunda bu sıkıntı yok
kötü olmuş bu, süresi geçmeden iade edin hocam. -
quote:
1 tb Wd (elements se) harici diskim var fakat usb 3.0 kablosu çok kısa en az 2 metre olmak şartıyla bir kablo arıyorum önerebileceğiniz bir site ya da marka var mı ??
Hocam slm, sorununu hangi kabloyla cozdun? -
quote:
Orijinalden alıntı: gorky
Hocam slm, sorununu hangi kabloyla cozdun?
aynı kabloyu değiştirdim çalıyordu ama orijinali kadar hızlı değildi geçen ay yeni 3tblık wd aldım onun kablosu gayet uzun sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X