Şimdi Ara

harici harddisk usb görmüyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda harici harddisk toshiba marka usb görmüyor işin gari bigörüyor bir görmüyor yani uzun süre açık kaldı diyelim geceleyin bilgisayar hardiskle beraber bilgisayarı kapattıktan sora harddisk bir daha bilgisayarı açtığımda görmüyor ama bilgisayarı katıp ertesi güne kadar kapalı kalırsa harddiski görüyor başka bilgisayar görüyor bu harddiski başka harddiskkimde var onuda görüyor bu bilgisayar ama bitek bunda hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_572

bilgisayarımda harici harddisk toshiba marka usb görmüyor işin gari bigörüyor bir görmüyor yani uzun süre açık kaldı diyelim geceleyin bilgisayar hardiskle beraber bilgisayarı kapattıktan sora harddisk bir daha bilgisayarı açtığımda görmüyor ama bilgisayarı katıp ertesi güne kadar kapalı kalırsa harddiski görüyor başka bilgisayar görüyor bu harddiski başka harddiskkimde var onuda görüyor bu bilgisayar ama bitek bunda hata veriyor

başka kablo deneyebilirmisiniz bir de harici hdd lerin ömrü genelde 2 yılı geçmez bende wd bozdum 3 ay önce 500gb veri çöpe gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

bilgisayarımda harici harddisk toshiba marka usb görmüyor işin gari bigörüyor bir görmüyor yani uzun süre açık kaldı diyelim geceleyin bilgisayar hardiskle beraber bilgisayarı kapattıktan sora harddisk bir daha bilgisayarı açtığımda görmüyor ama bilgisayarı katıp ertesi güne kadar kapalı kalırsa harddiski görüyor başka bilgisayar görüyor bu harddiski başka harddiskkimde var onuda görüyor bu bilgisayar ama bitek bunda hata veriyor

başka kablo deneyebilirmisiniz bir de harici hdd lerin ömrü genelde 2 yılı geçmez bende wd bozdum 3 ay önce 500gb veri çöpe gitti

farklı usb denedim olmuyor başka bilgisyara taktım harddisk tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sorun yok şusorunu biçözemedim en son çare format atıcam lütfen yardım

• YARDIM YOKMU
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

farklı usb denedim olmuyor başka bilgisyara taktım harddisk tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sorun yok şusorunu biçözemedim en son çare format atıcam lütfen yardım

başka pc de açılıyorsa usb portlarında sorun var aynı usb portuna flash bellek gibi şeyler bağlayın çalışıyormu bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.