Şimdi Ara

harici hdd açılmıyor. nasıl kurtarabilirim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
65.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam. şu an ben de harici diski taktığımda biçimlendir diyor. 1 tb. neden böyle olduğunu anlayamadım. pc den çok anlamıyorum. ne yapabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinifcii

hocam. şu an ben de harici diski taktığımda biçimlendir diyor. 1 tb. neden böyle olduğunu anlayamadım. pc den çok anlamıyorum. ne yapabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    chkdsk /f
    komutunu çalıştırıp bir dene.

youtube da bunu nasıl çalıştıracağın anlatılıyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Benim sorunum şudur: Harici diski bilgisayara bağladım bana diski biçimlendir uyarısı verdi zaten amacım da diski biçimlendirmek olduğundan onu seçtim ve devam ettim. Bu saatten sonra harici diski hangi bilgisayara bağlarsam bağlayayım Diski Bilgisayarımda (mesela G) harf olarak görüyorum fakat içerik açılamıyor. Sağ tıklıyorum tüm bilgisayar kilitleniyor HDD yi çıkardığım anda kilitlendiği esnada neye tıkladıysam açılıyor ve çalışıyor. Burada yer alan tavsiyelerden yola çıkarak komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp çıkan ekrana chkdsk g: /f yazdım hiç bir işlem olmayınca tekrar HDD yi çıkardım çıkarır çıkarmaz ekranda "Cannot open volume for direct access." uyarısını aldım. Konu ile ilgili bana yardım edebilecek bir yiğit var mı ? HDD yi kullanmak istiyorum.

• ahardal A kullanıcısına yanıt

Sorun çözüldü mü?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.