Şimdi Ara

Harici hdd bilgisayara tanıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici hdd bilgisayara ben tanıtamadım konuyu bilenlerden yardım
    bilgisayarıma samsung 1Tb 32MB SATA2 7200Rpm harici hdd taktım ilk başta yeni donanım bulundu filan dedi daha sonra böyle bir uyarı gelmedi soketleri cıkardım yeniden taktım bilgisayarı actım kapadım olmadı donanımdan aygıt yöneticisine bakıyorum orda görülüyor donanım değişiklerini tara veya sürücüyü güncelleştir diyorum harici hdd görmüyor F8-F5 Güvenli Mod'da görüyorum şimdi drivermı gerekli bunu aldığımda herhangi cd filanda vermediler bu kouda ne yapabilirim

• DOSTUM DRİVERE GEREK KALMADAN NORMALDE BİLGİSAYARIN HDD Yİ GÖRMESİ LAZIM. BİR DE BASKA BİR BİLGİSAYARDA DENE BAKİİM EĞER BASKASINDA GÖRÜRSE SENİN BİLGİSAYARDA BİRŞEYLER VARDIR
  • senin sorunun hdd görmede değil diskin biçimlenmemiş büyük ihtimalle disk yönetiminden harici hddyi görüceksin alanı siyah renkde ise diskin oluşturman gerekli NTFS birimi olarak oluşturup format at hızlı format hddni görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras

senin sorunun hdd görmede değil diskin biçimlenmemiş büyük ihtimalle disk yönetiminden harici hddyi görüceksin alanı siyah renkde ise diskin oluşturman gerekli NTFS birimi olarak oluşturup format at hızlı format hddni görür

+1 Ama ilk sefer için biçimlendirmeyi yavaş yapmanı tavsiye ederim...
  • Başlat>ayarlar>performans ve bakım>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi>disk yönetimi> şimdi burda dahili ve harici disklerimi gördüm dahili diskim bölümlenmiş olarak gördüm harici diskim siyah renkte ve bölünecek veya bicimlenecek şimdi burda kaldım ve yanlış birşey yapmak istemiyorum şimdi bundan sonra > adım> adım >ne yapabilirim şimdiden teşekkürler
  • Bilgisayarım - Sağ Click - Yönet - Disk Yönetimi - Harici Diskin - Sağ Click - Biçimlendir - Başla

Dikkat et dahili diskini seçme... gider veriler maazallah.
    Ekleme: Dosya sistemini NTFS seçmelisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 21 Ekim 2009; 19:41:46 >
  • Bilgisayarım - Sağ Click - Yönet - Disk Yönetimi - Harici Diskin - Sağ Click - Biçimlendir >Biçimlendir seceneği yok < sağ tuş >>> yeni birim+ temel diske dönüştür+ özellikler+yardım secenekleri var Biçimlendir secenegi yok hangisini sececeğim ayrıca ben bu harici diski 2 veya 3 bölerek windovs kurabilirmiyim bu konuda yardım istiyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canseven -- 22 Ekim 2009; 14:32:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takımlarımızın avrupa maçları yüzünden sorunun cevabını bulamadık cevabı burdaymış dejaay arkadaşa teşekkürler
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/mpage_5/key_//tm.htm#35299356
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.