Şimdi Ara

Harici Hdd den DVD Yazma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb Philips external hdd imden dvd yazmak istediğimde yaklaşık yarım saat sürüyor.
    (bilgi için araya çoklayıcı taktığımda daha uzun sürdüğünü belirtmek isterim)
    Ayrıca ide ata/atapi controllers da pio modda değil dma modda, önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanfefer -- 13 Aralık 2008; 16:02:17 >

• arkadaşım şimdi kızmaca yok ama senin soruna karşılık ben de sana bir şey soruyum sarıçizmeli mehmet ağa nerde oturur biliyormusun?

1- DVD yazdırmak derken işin içinde convert ya da video- müzik işleme dönüştürme gibi extra bir iş ya da işlem var mı?
    2- DVD yazdırırken kullanmış olduğun yazım hızı ve yazdırdığın boş dvd kaç yazım hızında?
    3- DVD ye yazdırdığın dosya ya da dosyalar bir ya da birkaç tane mi? yoksa binlerce küçük dosya, resim, müzik..vs den mi oluşuyor?
    4- kullanmış olduğun bilgisiyardaki işlemci, ram ve işletim sistemin nedir?
    5- DVD yazımı sırasında bir başka program, müzik,oyun ..vs açıyormusun?
    6- Bilgisayarında USB1.1 mi kullanıyorsun yoksa USB2.0 mı? herhangi bir depolama amaçlı usb aygıtı (flash bellek..vs) taktığın zaman bu aygıt başka bir bağlantı noktasına takıldğı zaman daha hızlı çalışır ..vs gibi herhangi bir uyarı alıyormusun?
    daha devam ediyim mi?
    şimdi bunlar ilk aklıma gelenler tekrar sarıçizmeli mehmet ağaya dönersek sana sadece şunu söyleyim bilgisayarına takılı dahili hdd ile kullanmış olduğun phlips harici hdd arasında hiçbir hız ve performans farkı yoktur. Sorularınızı net sorarsanız problemlerin teşhisi ve çareside o kadar kolay olur ama sarıçizmeli mehmet ağa benzeri soru sorarsanız işin içinde kimse çıkamaz benim bilgisayarım reset atıyor neden? bin tane nedeni var öyle değil mi? :)) sağlıcakla kalın

• dostum yanlız sen de bana özürlü muamelesi yapma.

2- DVD yazdırırken kullanmış olduğun yazım hızı ve yazdırdığın boş dvd kaç yazım hızında?
    3- DVD ye yazdırdığın dosya ya da dosyalar bir ya da birkaç tane mi? yoksa binlerce küçük dosya, resim, müzik..vs den mi oluşuyor?
    6- Bilgisayarında USB1.1 mi kullanıyorsun yoksa USB2.0 mı?

gözünü seveyim bunlar ne ya, benim de ilk aklıma gelenler bunlar olmuştu,
    bana ilk aklına gelenler lazım değil zaten, yine de teşekkürler...
  • arkadaşım yanlış anladın herhalde beni neyse özür dilerim özürlü olarak yaklaşmak gibi bir niyetim yok sadece dvd nin yazım süresine etki eden birçok farklı sebep var hiçbir dvd nin yazım süresi standart değildir herhangi bir dvd yi 15dk yazdırırsın 2 saatte de ben ne deyim veriler yetersiz olduğu için sarıçizmelimehmet ağa misalı dedim ama kesinlikle sizi kırmak veya üzmek gibi bir niyetim yoktu tekrar özür dilerim iyi geceler
  • arkadaslar ben de yeni konu acmak istemedigim icin buraya yaziyorum sorunumu, kisaca soyle:

iki gundur degisik dvd'ler ile bilgisayardan veri aktarmak istiyorum, ancak hangisini denediysem hata veriyor. ashampoo, imgburn, nero, ve windows 7'nin kendi dvd yazma programlari ile denedim. ashampoo, a medium error, imgburn, power calibration area error, diye bir uyari cikariyor. ayni sekilde evde ki diger bilgisayarda da bu kadar programla denemedim ancak onlarda da bi turlu dosya yazamiyorum.

amma velakin ayni dvd'yi bambaska bir bilgisayarda denedim orada bi sorun olmadi basariyla icine dosya aktardim.

bu sorunu bayagi arastirdim ancak isime yarayan bi cozume ulasamadim, eger yardimci olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.