Şimdi Ara

Harici HDD kopyalama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteyi araştırdım bu konu ile ilgili mesajlar var ama brndrki sorun ile ilgili konu bulamadığımdan (eğer varsada gözümden kaçmış olabilir) konuyu açıyorum. Seagate in 2,5 luk 1TB harici HDD si var aldığım günden beridir normal bir şekilde kullanıyordum fakat bir iki haftadır kendiliğinden kapanıp açılıyordu, şimdi bir işlem yapıldığında sürekli kapanıp açılıyor. HDD ye birşey kopyalarken hemen kapanıyor ve hdd den uyarı seside geliyor.4-5 kez dıt dıt dıt dıt şeklinde ötüyor. SOrun ne olabilir? servisi götürmem gerekir mi? Aşağıda video linkinde sorunun videosu var. Kayıt sesi iyi olmadığından biraz karışık gelebilir ama sinyal sesi duyulabiliniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

http://youtu.be/_7RaDFN6GYM

• Aynı sorun bende de vardı, 1-2 hafta sonra da yani şu an, hdd raw a dönüştü, hızlı biçimlendirme yaptım. Bad sector taraması yaptım, bad sectorlu çıktı. Şu an ne yaparsam yapayım (low level format) o bile bad sector e geldiğinde takılıyor. Garantisi varsa hiç durma derim. Ben ne yaptıysam düzeltemedim.
  • Belliki kimsenin konu ile ilgili bilgisi yok. Bu arada harddisk daha kötü bir duruma geldi hiç açılmıyor. Servise götürsem değişseler içindeki veriler kaybolacak. Bende harddisk e tatlı sert bir kaçtane vurdum, baktım hala aynı, sonra kablosunu taktım harddisk elektrik alınca hemen çektim kabloyu. Bunu 5,6 kez yaptım ve sonuç ne olsa iyidir. HArddisk çalıştı. Şuanda verileri alıyorum sonra servise götüreceğim. Harddiski alalı 2 ay oldu yaptığına bak.
  • Aynı sorun benim de başıma gelmiş idi ama benimki 3.5HDD idi.Baştan kendi kendine kapanmaya ondan sorada hiçi açılmamaya başlamıştı. Servise gönderdim kutusundaki sigortasının yandığını söyleyip sadece kutusunu değiştirdiler. Sorunsuz 2 yıldan beri çalışıyor.
    Madem verilerini kurtardın ve garantin devam ediyor servise gönder değiştirsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.