Şimdi Ara

Harici HDD mi pcler görmüyor ama ışığı yanıyor ve çalıştığına eminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni işe geçtim. Bu ofiste 4 pc var ikisi diskimi görmedi çok dert etmedim önemli değildi asıl işim olan pcler görüyordu. (Bu arada teknik programlar kullanıyorum ve ofisteki bilgisayarlarda autocad virüsü peydah olmuş. Belki ilgisi vardır diye belirtiyorum.) Dün sabahtan beri diskimi çalıştığım iki bilgisayar da görmüyor. Forumları karıştırdım anlamadığım halde bazı önerileri denedim. Önemsiz pc sürücü hatalarını bile hallettim ama diskime bir çare bulamadım. Bu durumun öncesinde 3ds max - v ray kurmaya çalışırken baya sorun yaşadım o gün virüs programını devre dışı bıraktım ertesi gün böyle oldu alakası var mı bilmiyorum. Dün korkarak kendi pcme taktım 3 seneden beri sorunsuz kullandığım diskimi artık o da görmüyor. Bu arada şimdi öğrendim şirkete gelen bir mailden sonra virüs sarmış. Diskimin sorunu bundan mıdır? Bir daha kullanabilecek miyim? Işığı yanıyor, dokunduğumda da çalıştığını hissediyorum. Senelerimin birikimi, şahsi-mesleki her şeyim bu diskte ve kaybetmek istemiyorum. Bir görebileyim, dvdlerim hazır hemen kopyalıcam Yardımınıza ihtiyacım var, ilgilenirseniz çok sevinirim.

Bildiğim kadarıyla;
    Ofis pc: 64 bit, 4 çekirdek, 4 GB Rem, İntel işlemci , Windows 7 , avast free antivirüs
    Kendi pc: 64 bit, 2 çekirdek, Maalesef AMD işlemci, Windows 7
    HDD : Smartdisk

• HD'ini gören pc'de bütün bilgilerini kopyala, hd ölüyor gibime geldi. ( tecrube - arkadaşın başına gelmişti, es geçtik, hd'i gören makinalarda görmemeye başladı olan bilgilere oldu )
  • Arkadaşlar bu mesajımı tamamen unutmuşum, şimdiye kadar çözüm şeklimi paylaşmadığım için özür diliyorum.
    Sorun HD kasasındaki bir temassızlıktan kaynaklanıyormuş. Kasayı değiştirdim ve sorunum çözüldü. Eğer başınıza böyle bir şey gelirse sakın daha başından dosyalarınıza yazık etmeyin, farklı kasada falan çalıştırmayı deneyin. Bir çok yerde 60 TL civarıyken, en ucuzu ve kabası media markette 34 TL iken, ben şansıma istediğim gibi küçük ve şık bir kasayı Bursa İnegöl Pasajında (İnönü Caddesinde, Sönmez'in aşağısında) 25 TLye bulmuş, dükkan kapanmak üzereyken yakaladığım için pazarlıkla 20 TLye almıştım ne fenaymışım ben ya korktum kendimden neyse yani 20 Tlye halloldu. Hem de o kaba kasadan kurtulmuş oldum. Özellikle öğrenci arkadaşlara duyurulur, her şehirde elektronikçilerin falan toplandığı yerler vardır, böyle durumlarda oralara da göz atın hemen tekno marketlere ya da internet alışverişine yönelmeyin, tam da istediğiniz şey, bu tarz pasajlarda olabilir diyerek mesajımı daha fazla uzatmamaya karar veriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.