Şimdi Ara

Harici hdd PC görmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici 1 TB seagate hdd m var pc ye bağladığımda içini biçimlendirmem gerektiğini söylüyor, fakat TV ye bağladıgğm zaman içindeki filmlerim müzikler çalışıyor.Bu sorunu nasıl çözerim?Hdd deki verileri kaybetmem lazım tüm çoçukluk hatıralarım orda

biraz araştırma yaptım MBR sorunu olabilir diyolrar o sorunu çözen bi bi program buldum fakat bu hdd den veri kaybı yaparmı yapmazmı güvenemedim beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim

• Disk 2.5 anladigim kadari ile ama bunu sizin detay olarak vermeniz gerekiyordu. Tv de calisiyor bilgisayarda calismiyor nedeni ise tv de yeteri kadar guc alabiliyor bilgisayarda alamiyor olusu...
    Duzgun bir guc kaynagi ile denerseniz sisteminizi daha iyi olabilir. Bu durum notebookta meydana geliyorsa yapilacak birsey yok notebook larin enerjisi sinirli oldugundan dolayi bu durum olusuyor olabilir varsa power e-sata portundan deneyin.

Ikınci bir fikir baska yerde ntfs yada fat32 olarak degilde ext,ext3 gibi sistemlerle formatladiysaniz disk gene windows ortaminda calismayacaktir.
  • sorun gerçekten mbr den kaynaklıysa ultra iso bile mbr yi tekrar yazıyor o konuda sorun olmaz
    ultra iso ile mbr oluşturduğumda veri kaybı olmaz senin bulduğun programı bilemicem
  • Başlat
    Çalıştır
    Cmd
    chkdsk G: /f
    enter

şu komutu deneme şansınız var mı ? Orada ki G sizin sürücünüzün harfi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.