Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

wd medya player ile kullanacağım 1tb harici disk almak istiyorum ama güç kablosuz olsun istiyorum usbden güç alacak.herhangi bir model olur mu ? mesela Silicon Power Diamond almak istiyorum wd player ile kullanabilir miyim ?
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbx1000201-2,5-1tb-expansion-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62761

Bu modeli akşama doğru almayı düşünüyorum, önerileriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

arkadaşlar bu sektörde 2 tane firma var
    1=seagate
    2=samsung
    neden:
    seagate wd firmasını satın almış yani artık ikiside aynı firmanın adını değiştiremiyorlar çünkü sadece wd olduğu için bile alan bir çok insan var...
    diğer firmaların çoğu altyapı olarak bu iki firmayı kullanıyor...
    alabilen varsa go flex kullanıyorum çok memnununum(1.5 tb)
    278 liraya aldım tek sorunu
    kışın o elinizi ısıtan harddiskler var ya bunda yokısıtamıyor...

Seagate, Samsung un hdd kısmını satın aldı, wd i değil

yani kalan firmalar Seagate ve WD. en çok satanlar.
    bir de Toshiba işin içine giriyor yavaştan... Hitachi üretimi hdd ler ile... Gerçi hitachi nin hdd kısmını da WD satın aldı

Arkadaşlar,notebook umu yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum.İçerisinde hitachi marka hdd var.Bugüne dek hiçbir sorun çıkmadı.
    Toshiba hdd lerin hitachi üretimi hdd ler kullandığını yazmışsınız.Acaba bu doğru mu?
    Ben de harici hdd alacağım.
    Bunun doğruluğundan emin olan biri varsa yazabilirse sevinirim..Hitachi ise eğer,kesinlikle Toshiba alacağım hemen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Olwen

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

arkadaşlar bu sektörde 2 tane firma var
    1=seagate
    2=samsung
    neden:
    seagate wd firmasını satın almış yani artık ikiside aynı firmanın adını değiştiremiyorlar çünkü sadece wd olduğu için bile alan bir çok insan var...
    diğer firmaların çoğu altyapı olarak bu iki firmayı kullanıyor...
    alabilen varsa go flex kullanıyorum çok memnununum(1.5 tb)
    278 liraya aldım tek sorunu
    kışın o elinizi ısıtan harddiskler var ya bunda yokısıtamıyor...

Seagate, Samsung un hdd kısmını satın aldı, wd i değil

yani kalan firmalar Seagate ve WD. en çok satanlar.
    bir de Toshiba işin içine giriyor yavaştan... Hitachi üretimi hdd ler ile... Gerçi hitachi nin hdd kısmını da WD satın aldı

Arkadaşlar,notebook umu yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum.İçerisinde hitachi marka hdd var.Bugüne dek hiçbir sorun çıkmadı.
    Toshiba hdd lerin hitachi üretimi hdd ler kullandığını yazmışsınız.Acaba bu doğru mu?
    Ben de harici hdd alacağım.
    Bunun doğruluğundan emin olan biri varsa yazabilirse sevinirim..Hitachi ise eğer,kesinlikle Toshiba alacağım hemen..

Ben vatandan toshiba sabit disk aldım 2tb modeli.
    diskin kodu Hitachi_HDS72302....
    Marka Toshiba ama üretim by Hitachi global disk diyor.
    Yani kesinlikle Hitachi disk.

• 1 TB bir harici hard disk almak istiyorum. Eve yeni TV aldık, film izlemek için Size göre aşağıdakilerden hangisi daha iyidir, hangisini tercih ederdiniz, neden?

WD ya da Seagate al dedi arkadaşlarım, USB 3.0 destekliyor ikisi de, bilemedim işte.

Western Digital:

Seagate:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skd13 -- 31 Mart 2013; 0:34:35 >

• )merhaba üstadlar... bn toshiba hdd kullanıcısıyım çok da memnunum 2 seneden fazla oldu bir sıkınıtusı olmadı çok şükür 500 gb lık bir modelini kuıllanıyorum.şimdiyeni bir hdd alıcam ancak özellik olarak aradığım şeyler aşağıda...

-2.5 olması
    -sağlam şık ve hafif olması
    -gücü usb den alması (yani priz ihtiyacı olmaması)
    -1 tb olması
    -tam olarak bilmiyorum ama 7200 rpm yok galiba bunlarda varsa bu özelliğde sahip olabilir
    - usb 3.0 olması
    -ayrıca şuan kullandığım win7 we win8 pclerden macbook pro we imac e sıkıntısın weri aktarabilmeliyim...format ws gerekmeden
    kaliteli bir ürü alıp sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorum...önerilerinizi bkliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızgenç -- 31 Mart 2013; 15:47:05 >
  • @ToMa46

Western digital markası iyidir. Linkini koyduğun modelden bende var gayet memnum. İncelmesini imzamdan bulabilirsin.

Arkadaşlar ben WD 3,5" 4TB MY BOOK ESSENTIAL USB3.0 almayı planlıyorum. Acaba kullanıcısı var mı burda ve tavsiye edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

)merhaba üstadlar... bn toshiba hdd kullanıcısıyım çok da memnunum 2 seneden fazla oldu bir sıkınıtusı olmadı çok şükür 500 gb lık bir modelini kuıllanıyorum.şimdiyeni bir hdd alıcam ancak özellik olarak aradığım şeyler aşağıda...

-2.5 olması
    -sağlam şık ve hafif olması
    -gücü usb den alması (yani priz ihtiyacı olmaması)
    -1 tb olması
    -tam olarak bilmiyorum ama 7200 rpm yok galiba bunlarda varsa bu özelliğde sahip olabilir
    - usb 3.0 olması
    -ayrıca şuan kullandığım win7 we win8 pclerden macbook pro we imac e sıkıntısın weri aktarabilmeliyim...format ws gerekmeden
    kaliteli bir ürü alıp sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorum...önerilerinizi bkliorm

Ben de yaklaşık 6-7 yıl Toshiba HDD kullandım hiçbir sorun çıkarmadı..
    Yani Toshiba yı öneririm kesinlikle ben de...
    Ben yeni bir harici hdd alacağım,araştırma yaptım çok ve şunu almayı uygun gördüm :

http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-store-canvio-500gb-5400rpm-25-beyaz-tasinabilir-disk-hdtc605ew3a1/productDetails.aspx?productId=bd302945&categoryId=100225&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d100225%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d36%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd302945%26fh_lister_pos%3d45%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013121%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013121_100225%257d%26fh_refview%3dlister

Bu arada bunda şifreleme özelliği de varmış.Yani içinde yüklü bulunan program sayesinde hddyi açtığınızda şifre soruyor.Böylece bilgilerinize herkezin ulaşabilmesi önlenebilmiş oluyo.Bu da bence süper bi özellik..

• kararsızgenç, Ben 500gb alacağım için onun linkini verdim.aynı modelin 1TB olanları da var.

• Merhaba,

Çok teknik yazılar var pek anlamadım. Ben çocuğumun foto ve videoları ile bazı dokumanları saklamak istiyorum. Öyle zırt pırt açıp kullanmayız. Uzun ömürlü sağlam olsun. Anladığım kadarıyla yüksek hafızalar çabuk bozuluyor. O nedenle ömür boyu tüm fotoları alsın gibi bir dileğim yok. Sonra yenisine yeni fotoları ekleriz diye düşünüyorum.

Bu bilgiler ışığında ne tavsiye edersiniz? Marka ve model?

not. Çamaşır -kurutma makinasında çoğunluk Bosch Siemens Arçelik vs der. Ama aslında Miele süperdir. O bağlamda marka soruyorum.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamgam -- 15 Nisan 2013; 22:50:00 >
  • Ben 2 gündür samsung 2,5'' m3 portable 1 tb kullanıyorum. Memnunum. Hızlı ve ısınmıyor.

• Ben sahsen cok hdd eskitmis ayni zamanda magduruda olmus biri olarak wd yi ve samsungu kesinlikle tavsiye etmiyorum tabiki bedava vermez iseler. En son samsung 1tb diskim icindede cok onemli fotolarim ve dokumanlarim vardi cok az kullanmama ragmen birgun kendi kendine disk bicimlenmesi gerekli diye hata verdi icindeki fotolarin bir kismini ancak kurtarip yeni satin aldigim wd ye yukledim aradan birkac ay gecmistiki bu doskte pat diye gitti icindeki bilgileri kurtarmak icin profosyonel bir disk kurtarma sirketine gittim orada bana wd nin cok kalitesiz oldugunu wd de bunun cok sik yasandigini soylediler en son gidip segate aldimda 1 yillik huzurum var insallah bozulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

n11.com'da 65 liralık daha indirim çekim kaldı. Bilgisayarımın harddisk'i ufak olduğu için. Bu çekle taşınabilir harddisk almaya karar verdim.
    Harddisk'in fiyatı 130-200 arası olsun
    Ben gerekirse içine önemli dosyalar, videolar ve resimler atacağım bana sürekli sorun çıkarmasın.
    TB'si en az 1. Ne kadar yüksek olursa artık sorun olmaz
    Ayrıca bu hdd lerde tam bilgim yok. Usb ile çalışan olacak. En iyi marka hangisi ise o olsun.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptal55 -- 14 Mayıs 2013; 1:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

Hangisi daha iyi beyler :

http://www.gold.com.tr/samsung-stshx-m101tcb-1tb-siyah-tasinabilir-disk_u

http://www.gold.com.tr/wd-elements-se-1tb-siyah-tasinabilir-disk_u

samsung denemedim ama Wd kullanıyorum 5 senedir bi sorun çıkarmadı elektronik cihazlar şans işi bazen en iyilerde bile arıza çıkabiliyor :)

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbv2000200-3,5-2tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=61351
    vatandan çok ucuza temin edilebilecek bu aralar gözüme kestirdiğim üst düzey f/p ürünü kesinlikle alabilen kaçırmasın

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.