Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harici HDD alacagim yazma okuma hizlari var mesela 200 yazma 100 okuma iyimidir yaklasik 150 liralik birsey icin tavsiyeleriniz var mi alirken hangi ozelliklere bakalim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: graal

Kolay bozulmayan bır marka soyleyebılır mısınız?

ben wd aldım yaklaşık 2 sene oldu bir sorun çıkarmadı çok şükür tabi senin kullanımınada bağlı düşürürsen veya hor kullanırsan çabuk bozulur.
  • Seagate Expansion 1TB USB 3.0 Portable External Hard Drive
    ADATA CH11 1TB 2.5" USB 3.0 Portable External Hard Drive
    Silicon Power Diamond D03 1TB 2.5" USB 3.0 Portable External Hard Drive

bunlardan hangisini alayım yada bunların fiyatına yakın ne önerirsiniz ?

iyi forumlar
  • Güzel konu
  • WD My Passaport 1TB USB 3 almıştım 1,5 yıl önce, evde masanın üstünde durdu hep yani dışarıya bile çıkarmama rağmen 1 hafta önce HDD klasörler açmamaya başladı. Ubuntu ile açıldığı zaman PC dosyaları görebiliyorum, Windows 7 de dosyalar açılmıyor. TV+Digiturk'da da dosyalar açılıyor. Çok anlamsız bir sorun yaşıyorum. Teknik servis gönderin dediğiniz gibi ise yenisini verelim dediler. Fakat hocam 680GB dosya var içinde bunu nasıl kurtaracağız dedim, öyle bir şans yok diyorlar!!! O yüzden arkadaşlar bence WD almak mantıklı değil, tecrübe ile sabittir.
  • Hangisi sizce:
    1.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbv2000200-3,5-2tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=61351

2.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbaau0020hbk-3,5-2tb-elements-usb-20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=47251

Seagate usb 3.0 destekli ama WD ise daha kaliteli sanırım.
    Düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen?

• Harddisk alacağımda Yaptığım araştırmalardan sonra iki ürün arasında kaldım bu konuda yardımcı olur musun.Sizce hangi ürünü almalıyım ve neden.KAfam iyice karıştı

Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk veya WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr123 -- 5 Temmuz 2013; 19:45:32 >
  • Eline sağlık, güzel konu olmuş.
  • skd13 S kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu al derim arkadaşım :)

www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95799
  • Benim sevgili emektar seagate 2tb harici HDD dolduğundan yeni bir tane arayışına girdim...

En az 3 tb ve USB 3.0 olması şartı ile bana ne önerebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tb harici harddisk almak istiyorum ne önerirsiniz wd mi toshiba mı 170 wd var alınır mı
  • wd tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygven

WD My Passaport 1TB USB 3 almıştım 1,5 yıl önce, evde masanın üstünde durdu hep yani dışarıya bile çıkarmama rağmen 1 hafta önce HDD klasörler açmamaya başladı. Ubuntu ile açıldığı zaman PC dosyaları görebiliyorum, Windows 7 de dosyalar açılmıyor. TV+Digiturk'da da dosyalar açılıyor. Çok anlamsız bir sorun yaşıyorum. Teknik servis gönderin dediğiniz gibi ise yenisini verelim dediler. Fakat hocam 680GB dosya var içinde bunu nasıl kurtaracağız dedim, öyle bir şans yok diyorlar!!! O yüzden arkadaşlar bence WD almak mantıklı değil, tecrübe ile sabittir.

Hocam arada disk birlestirici veya hatalara karsi tarama yapmismiydiniz. 4 5 sene once aldigim wdler canavar gibi fakat korkuttunuz simdi beni :) bugun 3.5 luk external wd aldim 4 tb sadece usb 3 ile baglantisi var umarim bi sorunu yoktur bu serinin ilk defa fazla arastirmadan aldimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar içine 25 adet 3d film atabilecğim en ucuzunda bi hdd arıyorum pek kullanmayacağım sadece 25 adet filmi bi yerden biyere taşıyacağım önerebileceğiniz bişey varsa çok memnun kalırım
  • merhaba arkadaşlar veri depolama amacı ile harici harddisk arıyorum ve biraz araştırdıktan sonra şu ürünü buldum

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacg0020hch-eesn-3,5-2tb-my-book%C2%AE-live-gigabit-ethernet-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=51160

diğer arkadaşlara da kaynak olması amacı ile;

1.network harici diske uzaktan (örn tatilden ) tabletle veya laptopla bağlanıp dosyaları görme ,dosya çekme veya dosya yükleme yapabiliyormuyuz
    2.tablet uygulamalarını tabletten harici ye atabiliyormuyuz ?
    3.harddisk ki televizyona bağlayıp internetteki verileri ,videoları görebiliyor ve oynatabiliyormuyuz

şimdilik aklıma gelen bunlar arkadaşlar ,bu konularda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanuscelikol -- 10 Ağustos 2013; 1:00:14 >

• Bende 1tb hdd almayı düşünüyorum
    1.Toshıba
    2.Sony
    Hangisini tercih etmeliyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwera

Bende 1tb hdd almayı düşünüyorum
    1.Toshıba
    2.Sony
    Hangisini tercih etmeliyim ??

sony kullanan görmedim pek, ben toshiba derdim

• Arkadaşlar 1 tb harddisk alacam. Araştırdım bi kaç marka var.

Seegate, Western Digital, Toshiba, Samsung

Hangisini seçmeliyim sizce ?
  • hocam ona neden Toshiba bana Seegate,WD ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

hocam ona neden Toshiba bana Seegate,WD ?

O toshiba ve sony arasında kalmış sen dördü arasında kalmışsın onun için öyle dedim.

O zaman Seegate ve WD, Toshiba dan iyi diyosun yani

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.