Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Usb 3.0'ı sorunlu olmayan 2.5"lik bir model var mı? Usb 3.0 ile özellikle büyük dosyaları kopyalarken kopma, kesilme gibi karşılaşılan aşırı miktarda sorun var ve birçoğu WD diskler.

Usb 3.0 ile sorunsuz çalışan hangi model kaldı ki?

o yaşadığınız sorun anakartla alakalı olabilir.bende 2 tane wd 2.5 var essential ve bir sorun görmedim.

Birçok kullanıcıdan ve arkadaşlarımdan, farklı farklı anakart ve kontrolörlerle aynı sorunu okudum, duydum.

http://www.google.com/m?q=usb+3.0+disconnect&client=ms-opera-mobile&channel=new

Sizin WD diskler biraz daha yeni mi acaba ki daha güncel ve düzeltilmiş Usb 3.0 kontrolör olabilir kutuda.

ben şubat ayında almıştım.herhangi bir kontroller yok.yüklü dosyalar atıyorum ama bir sıkıntı ile karşılaşmadım hiç.anakartım asus p8h67

• Arkadaşlar 3D film izlemek için taşınabilir disk lazım oldu. Tv' ye takıp filmleri direk izlemek istiyorum. 1 - 2 terabyte wd - seagate düşünüyorum. Sizin önereceğiniz marka varsa yazarsanız sevinirim . Gücünü Usb den alan modellere mi bakmalıyım yoksa elektrik adaptörlü olanlara mı ? Ayrıca tv'nin görmeme durumu olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden sağolun...
  • Arkadaşlar harici harddisk alacağım ama bu konu hakkında pek fazla bilgim yok. Sık sık kullanmayacağım sadece depolama amaçlı kullanacağım. Ben 2 TB almayı düşünüyorum . Benim isteğim kaliteli olsun ama çok çok pahalı olmasın. Ucuz etin yahnisi kara olurmuş onun için ucuz olsun demiyorum kaliteli olsun yeter. Boyutu önemli değil ama kullanışlı olmasını da isterim açıkcası. Adaptörlü olmasının avantajı ve dezavantajı nelerdir bilmiyorum hangisi daha iyi ise ona siz karar verin lütfen. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yardımınızı bekliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackeruser

Arkadaşlar 3D film izlemek için taşınabilir disk lazım oldu. Tv' ye takıp filmleri direk izlemek istiyorum. 1 - 2 terabyte wd - seagate düşünüyorum. Sizin önereceğiniz marka varsa yazarsanız sevinirim . Gücünü Usb den alan modellere mi bakmalıyım yoksa elektrik adaptörlü olanlara mı ? Ayrıca tv'nin görmeme durumu olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden sağolun...

Benim panasonic tv tum hddleri goruyor hem samsung 2,5 hemde wd 3,5 takiyorum hdd hizi onemli buyuk boyutlu filmlerde cunku cok bekletiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seagate 2 TB 3.5" Backup Plus mı, WD 2 TB 3.5" MyBook Essential mı? Adaptörlü olmasının dezavantajları? Sessiz olup olmadıkları? Isınma?
  • arkadaşlar merhaba
    toshiba 3tb harici harddisk almayı düşünüyorum
    TOSHIBA HDWB130EK3J 3TB modeli bu
    fakat bi sorun var ,
    harddisk tv den film izleme amaçlı kullanılacak acaba 3tb harddiskler tv den görünmeme sorunu oluyormu
    kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum
    tv modeli panasonic stw60
  • arkadaşlar 3.5 taşınabilir hdd ler tek kabloyla kullanma şansımız yokmu?
  • 1 tb bir model almayı düşünüyorum acaba hangi marka metal kasa kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuta

1 tb bir model almayı düşünüyorum acaba hangi marka metal kasa kullanıyor?

aynen banada lazım ... biri öneride bulunabilir mi .. bu ara vatanda indirim var gibi .. oradan önerirse dahada iyi olur
  • 1tb usb 3.0 hdd lazım tavsiyeleriniz nedir en ucuz nerden bulurum?
  • vatancomputerdan alınmak üzere

1tb 2.5inch uzun süre kullanılcak sağlam usb olarak 2.0 var bende o yüzden 3.0 çalışıyosa 3.0 da olabilir gerçekten yardım bekliyorum daha önce aldım 2 kere bozuldu ve para iadesi yaptılar böyle olmasını istemiyorum aşırı sağlam kolay kolay bozulmayan falan bi hdd önerirmisiniz
  • smt325 kullanıcısına yanıt
    Ben biraz arastırdım WD My Passport ultra aldım. usb 2.0 ve 3.0 desteği var. bence bu ürünü bir inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiany

Ben biraz arastırdım WD My Passport ultra aldım. usb 2.0 ve 3.0 desteği var. bence bu ürünü bir inceleyin.

hocam bunun bikaç modelimi var? vatandaki linkini atabilirmisiniz
    evet bir kaç modeli var. n11 deki linki aşağıda.

• arkadaşlar 150 180 tl bütçem var 1tb hdd almayı düşünüyorum ne öneririsiniz
  • sağolun hocam alıcam büyük ihtimalle
    şimdiden hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: DJouneyt

Merhaba,

Aynı özelliklere sahip olduğunu düşündüğüm aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? HDD yedekleme amaçlı kullanılacaktır, yani sık sık çalıştırılmayacak. Teşekkürler.

- WESTERN DIGITAL Elements WDBUZG0010BBK-EESN 2.5" 1 TB USB3.0/2.0

- SEAGATE Expansion STBX1000201 2.5" 1 TB USB 3.0/2.0

seagate derim wd ler sık bozuluyor...hasaslar..

durduğu yerde bozulur mu bir harici hdd? WD'ler bozuluyor. arkadaşa katılıyorum.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki 2 seçenekten bencede seagate çünkü elements sürümünü tercih etmem . WD ler bozuluyor seklindeki genellemelerede katılmıyorum . durduk yerde bozulan en uyduruk marka dünya markası olabilir mi sizce ? :) nasıl hersene bir tepsi ödül alan firmalar hakkında bu tip genellemeler yapılır hakkaten enteresan . WD ve My passport ultra için aşağıdaki linklere bir göz atmanızı tavsiye ederim.

WD :http://www.wdc.com/en/company/awards/
    My passport ultra :http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1000

• quote:

Orijinalden alıntı: italiany

Yukarıdaki 2 seçenekten bencede seagate çünkü elements sürümünü tercih etmem . WD ler bozuluyor seklindeki genellemelerede katılmıyorum . durduk yerde bozulan en uyduruk marka dünya markası olabilir mi sizce ? :) nasıl hersene bir tepsi ödül alan firmalar hakkında bu tip genellemeler yapılır hakkaten enteresan . WD ve My passport ultra için aşağıdaki linklere bir göz atmanızı tavsiye ederim.

WD :http://www.wdc.com/en/company/awards/
    My passport ultra :http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=1000

belki benim hatamdır, ama kullanım tecrübem bu yönde, ne bi darbe düşme vs yaşadı ne de bir şey, 1 seneyi doldurmadan gecikmeli yazma hataları vs derken kullanılamaz hale geldi. bazen uzun süre bilgisayara bağlı kaldı ama bu bir bahane olabilir mi wd için bilemem

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.