Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde WD ürünleri hassas oluyor. Elinde taşırken yada arabada düşüp sağa sola çarpması bozulma ile sonuçlanmıyor genelde, ancak bilgisayara bağlı iken, okuma/yazma sırasında düşerse yada hareket ettirilirse zarar görebiliyor. Bu arada bende samsung kurbanıyım :) uzun süreler boyu yaptığım arşivim heba oldu. HD içine yedeklediğim bilgiler bir gün baktığımda yok olmuştu :( Bu sebeple yeni HD aldım . uzun süre arastırdım okudum , herkesin tecrubeleri farklı ama bence WD my passport ultra alınır :D .
  • hocalarım benim seagete 2 dir durduk yere bozuldu gerçekten durduk yere dururken çalışmamaya başladı ve bu 2 kere sıfır ile değişmesiyle tekrarladı şimdi wd de bozuluyor diyosunuz ben hdd alamıycakmıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

hocalarım benim seagete 2 dir durduk yere bozuldu gerçekten durduk yere dururken çalışmamaya başladı ve bu 2 kere sıfır ile değişmesiyle tekrarladı şimdi wd de bozuluyor diyosunuz ben hdd alamıycakmıyım :)

bak bu ironik olmuş işte
  • smt325 kullanıcısına yanıt
    bence elektronik eşyalar tamamen şans işi. iki markada gerçekten kaliteli işler yapıyor. WD yi tavsiye ediyorum umarım uzun süre kullanırsınız .
  • tamam hocalarım olmadı onuda bozar yenisini alırız
  • western digital kullanıcısıyım gayet iyi. aynı özellikteki toshiba yarı yarıya fiyat farkı varken almadım. hdd alınacaksa wd alınmalı. alternatif seagate olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 2 Ekim 2013; 21:30:21 >
  • Arkadaşlar merhaba böyle bir konu defalarca açılmıştır eminimki fakat benim problemim biraz değişik.

Fotoğrafçılık ve arşivlerimi yedeklemek amacıyla kendi evimde bir sistem kurmak istiyorum. bu sitemi kurmak ne kadar zor olabilirki diyen arkdaşlarım vardır eminim benim sorum şu yönde

evde bulunan 2 adet bilgisyarım var ve arşivlerim bu bilgisayarlar ve harici hdd de kayıtlı ben hepsini bir araya getirmek istiyorum. ama bağımsız 2 makinada bu arşivlere ulaşabilsin istiyorum. şimdi hdd yi çıkar ondan ona tak diyen arkdaşlarım vardır eminim ama sürekli tak çıkar hddler için çokda faydalı değil diye düşünüyorum. ayrıca iş yerimden veya tablettende ulaşılabilen sistemler olduğunu duydum bana cazip bir fikir gibi geldi ama ethernet bağlantısı olan cihazlara yorum yapan arkadaşlar çokta memnun değiller üründen. ben ana makinaya usb ile bağlayıp lan ağından hdd ye ulaşabileceğim bir ürün arıyorum böyle bir ürün bilgisi olan arkdaşım varmı

Hdd araştırması yaparken bunu gördüm bunun bir karı olurmu ?

ZYXEL NSA-310 NETWORK DEPOLAMA ÜNİTESİ

SEAGATE 3,5" 1TB FreeAgent® GoFlex™ Home Gigabit Ethernet Harici Disk

arkdaşlar kararsız kaldım yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler iyi forumlar

• extaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,
    Yeni model hard disklerin çoğu artık Cloud (Bulut) depolamaya yönleniyor. Bu demek oluyor ki ; Cloud üzerine depoladığınız bilgilerinize dünyanın heryerinden cloud uygulamasına erişebilen herhangi bir araç ile (Tv, bilgisayar , tablet , telefon vb.) erişebilirsiniz. Bu işlem için HDD driver larınızın herhangi bir yerde bağlı ve erişilebilir olması gerekmez . Western digital My passport ultra 1 TB yada 2 TB modellerinde cloud depolama mevcut aynı şekilde seagate modelleride cloud destekliyor. çok fazla para verip değişik cihazlar almanıza gerek yok. bu belirttiğim basit hard diskler ile cloud depolama yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar konumu inceliyip öneride bulunabilirmisiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_82342259/f_//tm.htm#82342259
  • Pek anlamiyorum harddisklerden ama cok lazim. Genelde dizi film muzik filan indricem 1tb olmasini istiyorum . Benim icin onemli olan dayanikli olmasi uzun sure kullanmak istyorum. Laptopum k56cb
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun ömürlülük açısından 3.5 yoksa 2.5mi daha iyidir?
  • Arkadaşlar merhaba. buralarda tavsiyeler söz konusu ama benm şöyle bir problemim war. Harici diskim hiçbir bilgisayarda açılmıyor. ışık yanıp sönüyor, sürücü olarak görüyor fakat hiçbir şekilde içine giremiyorum. Şöylede bir durum war televizyonda takır takır kullanabiliyorum, filmlerimi izliyorum. Sizde bilirsiniz yılların arşivi var diskimde. Ne yapmalıyım. ya da nereye göndermeliyim. herşeyi göze aldım yeterki verilerimi geri alayım.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Selamlar

Ofisimizdeki bir bilgisayardaki harici diskimizi doldurduk ve tasarımcı işleri External üzerinden açıp yine externale kaydederekten işlerini yapmakta. Bununla bağlantılı olarak 3 veya 4 terabayt'lık MAC te kullanmak için donanımlı(thunderbird-Usb 3.0-Fire wire....) ve kaliteli, güvenilir bir disk almak istiyoruz. Yardımlarınızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Selamlar

Ofisimizdeki bir bilgisayardaki harici diskimizi doldurduk ve tasarımcı işleri External üzerinden açıp yine externale kaydederekten işlerini yapmakta. Bununla bağlantılı olarak 3 veya 4 terabayt'lık MAC te kullanmak için donanımlı(thunderbird-Usb 3.0-Fire wire....) ve kaliteli, güvenilir bir disk almak istiyoruz. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Soruma cevap yokmUUUUUUUUUUUUU?

Soru yukarıda alıntılı mesajda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Pek anlamiyorum harddisklerden ama cok lazim. Genelde dizi film muzik filan indricem 1tb olmasini istiyorum . Benim icin onemli olan dayanikli olmasi uzun sure kullanmak istyorum. Laptopum k56cb

Laptop'ların ve özellikle Asus'ların Usb 3.0'ları tam Allah'lık. Çoğu laptop tek porttan 900mA veremediği gibi Y-Kablo ile de diğer bir 3.0 porta bağlanıp çalışması şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Pek anlamiyorum harddisklerden ama cok lazim. Genelde dizi film muzik filan indricem 1tb olmasini istiyorum . Benim icin onemli olan dayanikli olmasi uzun sure kullanmak istyorum. Laptopum k56cb

Laptop'ların ve özellikle Asus'ların Usb 3.0'ları tam Allah'lık. Çoğu laptop tek porttan 900mA veremediği gibi Y-Kablo ile de diğer bir 3.0 porta bağlanıp çalışması şans işi.

hocam su cıhaz nasıldır yada bana önerebılecegınız baska cıhaz varmı 200 lirayı aşmasa ıyı olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

http://www.nt.com.tr/tasinabilir-harddisk/toshiba-2-5-e-basics-1-tb-usb-3-0-tasinabilir-hard-disk.html

hocam su cıhaz nasıldır yada bana önerebılecegınız baska cıhaz varmı 200 lirayı aşmasa ıyı olur

Valla o modeli kullanmadığım için birşey diyemem kesin ama 2 şey söyleyebilirim:

1- Fiyatı 10 lira daha ucuz olabilirdi. 169 lira civarı şu an.

2- Genelde Usb 3.0 sorunları WD disklerde yoğunlaşıyor. Toshiba için pek sorun okumadım. Belki Toshiba bu konuda daha stabil 3.0 kontrolör koymuş olabilir kutuya. O yüzden ısındım sayılır uzaktanda olsa.

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbx1000201-2,5-1tb-expansion-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62761

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbuzg0010bbk-eesn-2,5-1tb-elements-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=66624

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/verbatim-53023-2,5-storen-go-1tb-usb30--usb20-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62846

hangisini önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.