Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Birkaç seçenek arasında kaldım seçim yapamıyorum yardımınıza ihtiyacım var Western Digital, Verbatim, Buffalo vs. markaları özellikle eklemedim ama bunlardan daha iyi daha sorunsuz modelleri varsa tavsiyenize açığım.
    Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk (STBX1000201)
    SEAGATE 1 TB Backup Plus USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk STDR1000200
    Toshiba Store Plus 1TB 2,5'' USB 3.0 Siyah Taşınabilir Disk (HDTP110EK3AA)
    Toshiba Store Canvio 1TB 2,5'' USB 3.0 Siyah Taşınabilir Disk (HDTC710EK3AA)
    Samsung M3 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk (STSHX-M101TCB)
    Sony HD-E1B 1 TB 2.5” Harici Disk Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeizerSoze -- 6 Şubat 2014; 5:18:30 >

• Arkadaşlar yarın 1TB'lık Harddisk almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kaldım.

Birincisi:SEAGATE 2,5" 1TB Expansion USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk=189 TL

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbx1000201-2,5-1tb-expansion-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62761

İkincisi:SEAGATE 1 TB Backup Plus USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk STDR1000200=189 TL

Vatan Bilgisayardaki Expansion, Media Markt'da ki ise Backup Plus ve ikisinin de fiyatı aynı halbuki Vatan Bilgisayar da Backup Plus modeli 240 TL.Bu iki modelin ne farkı var, sizce hangisini almayalım?Ya da Seagate yerine 1TB'lık 200 TL'yi geçmeyen başka model önerir misiniz?

• Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    plus olması avantaj daha hızlı heralde ama büyüklük farkı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

plus olması avantaj daha hızlı heralde ama büyüklük farkı da var.

Peki Seagate yerine Sony ya da Toshiba önerir misiniz?
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    Seegate iyidir, sadece harddiskte adını duydum. Bu işte iyiler demek ki.

Toshiba, Sony her şey üretiyor
  • seagate ürünlerini düşünebilirsin kardeşim hem uygun hemde performanslı daha 1ay önce 500gb ı 115tl ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 1tb hdd almayı düşünüyorum en uygun nereden alabilirim ? 150 tl civarı sıfır ürün bulabilirmiyim
  • wd'den şaşma
  • Arkadaşlar kliksa'da toshiba 2tb 2,5 inc harici hdd 289 tl 9 taksitle aldım. Sizce iyi midir fiyat? Link aşağıda

http://www.kliksa.com/urun/toshiba-hdtb120ek3ca-stor-e-basics-2-5-2tb-siyah-hdd/901905254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 14 Şubat 2014; 1:03:27 >
  • Harici alacaksan Silicon power usta
  • kaiowas kullanıcısına yanıt
    aldıktan sonra fiyatın ne önemi var ki dostum
  • quote:

Ucuz olduğunu düşündüm o yüzden aldım fakat hdd piyasası konusunda uzman değilim ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

quote:

Ucuz olduğunu düşündüm o yüzden aldım fakat hdd piyasası konusunda uzman değilim ondan sordum

iyi almışsın, hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

quote:

iyi almışsın, hayırlı olsun

eyvallah sağolasın

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-stbv3000200-3,5-3tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=65520
    bende bu hdd 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: AsserTiVe

http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-stbv3000200-3,5-3tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=65520 bende bu hdd 10 numara

Arkadaşlar 3TB ve 3,5 inç özelliklerinde bir harddisk alacağım, uygun fiyat ve performans bekliyorum en azından bozulmasın,, bu arkadaşın önerdiği harddisk iyi midir veya daha iyisi var mıdır? Teşekkürler iyi forumlar...

• luser78 L kullanıcısına yanıt
    seegate iyidir dostum
  • 10 NUMARA HDD Bİ SIKINTI YARATMAZ
  • bende kendi fikrimce söyliyim

bir defa alıcağınız standart bir hardisk ise şunu bilin hangi marka hangi model olursa olsun arka cebinize koyup koşun biraz sonra çalışıyormu bakın
    eğer paraya kıyarım diyosanız hiç düşünmeyin gidin katı hal sürücü alın(ssd) hem daha sağlam vede ciddi anlamda hızlı (tabi birde sessiz)
    ben 3 yıldır yoğun olarak wd segeta samsung birde biraz toshiba kulladım sonuçta usb 2.0da hepsi aynı performansı veriyor sadece samsung daha çabuk aktarım hızı yavaşlıyor
    ben kalite olarak segeta ve wd hayranıyım

sadece fikrimi söylemek istedim

• Acaba hard disk almayı düşünen arkadaşlar, hangi markayı aldınız???

Ben de bugün almayı düşünüyorum ama WD ve Seagate arasında kararsız kaldım. Bir de" seagate back up plus" modeli ile, "WD mypassport"nin diğerlerinden farklı özelliği ne anlamadım.

Seagate STDR1000200 2,5inc 1TB BPlus Slim 3.0 Siyah Taşınabilir Disk....230 TL
    Seagate 1 TB Backup Plus 2.5" USB 3.0 Siyah Ext. Disk........................219 TL
    Seagate 1 TB 2.5” Expansion USB 3.0 External Disk.............................189 TL
    WD 1 TB Elements 2,5" USB 3.0 External Hard Disk..............................185 TL
    WD My Passport 1 TB 2.5" USB 3.0 Siyah..........................................219 TL aralarında fiyattan başka ne fark var, hangisi alınabilir??????
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.