arkadaşlar carrefourda 16 nisandan itibaren packard bell marka 320 gb hd 138.55 tl'na satılacakmış.broşürde gördüğüm kadarıyla ince,zarif ve şık bir şeye benziyor.fiyatıda makul sayılır.ne dersiniz bu hd alınırmı yoksa illede wd veya seagate falanmı alalım.teşekkürler.
153 tl seagate 320 gb vatanda ver 15 tl daha seagate al o dedigin marka diye bi hdd yok
quote:
Orjinalden alıntı: scob
arkadaşlar carrefourda 16 nisandan itibaren packard bell marka 320 gb hd 138.55 tl'na satılacakmış.broşürde gördüğüm kadarıyla ince,zarif ve şık bir şeye benziyor.fiyatıda makul sayılır.ne dersiniz bu hd alınırmı yoksa illede wd veya seagate falanmı alalım.teşekkürler.
Ahım şahım bi indirim değil. HDD daha ilk defa markasını duyuyorum. cafein34 arkadaşımızın dediğini yapman mantıklı
Western Digital My Passport Essential 2,5" - 320GB -USB 2.0 - 5400 RPM WDME3200TE
bu ürün nasıl yani bana passport şeklinde bir şey lazım ne önerirsiniz nerden önerirsiniz???????????????
teşekkürler...
cevap gelmeyince aldım
bu konuyu ve beni takip ettiysen zaten cevabi almistirsin mutlaka ya seagate ya wd yani dogru karar vermissin :)
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
cevap gelmeyince aldım
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
cevap gelmeyince aldım
Çok iyi yapmışsın. Aynı ürünü kullanıyorum ve Herkesede öneriyorum. Ben içindeki setup dosyalarını silmiştim ama Passport özelliğide işini görür Hayırlı olsun.
arkadaşlar bugün ew den WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION aldım 260 ytl idi.yüzde 25 world puanla 195 tl ye geldi.birşey sormak istiyorum,bilgisayara taktığımda birtakım programlar açılıyor wd nin.bunları kurmak gereklimidr yada bunlar ne işe yarar?? memeo autosync ve wd anywhere backup var masaüsütnde şuanda
Onlar zaten deneme sürümü. Bende diski biçimlendirince o dosyalar gitti. Peki bir işe yaramıyorlar herhalde Eksikliğini hissetmedim...
O Proğramlar olsada olur olmasada olur. Passport modellerinde Şifre koymak ürünün kaydını yapmak için bi kaç setup vardı. Biçimlendirdim gitti. Herhangi bir sorun olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: chatixx
Onlar zaten deneme sürümü. Bende diski biçimlendirince o dosyalar gitti. Peki bir işe yaramıyorlar herhalde Eksikliğini hissetmedim...
evet hocam aynen öyle yaptım ntfs olarak biçimlendirdim ve bomboş kaldı:) ısınma sorunu varmı peki bu cihazda?? sürekli açık kalsa mesela bilgisayarla?
merhaba arkadaşlar başlığı biraz geç gördüm yinede yazayım istedim sanırım bu işler hakikaten şans işi bende wd 640 lık vardı 2 ay civarı kullanımdan sonra dosyaların isimlerini değiştirmeye , dosyaları açmamaya ,parametre hatası vermeye başladı tabi içindeki malların %20 si gitti formattan sonra düzelmeyince hepsi buradaya yolladım ve aynı üründen olmadığından para iadesi yaptılar 2 hafta içinde şimdi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı forum forum dolaşıyorum hangisini alayım diye Mesela bir arkdaasımda da eski model bir wd vardı 1,5 senedir canavar gibi çalışıyor baska bi arkadasımda 250gb passport vardı oda infilak etmiş durumda
standart kullanici icin bir ise yaramaz o ozellik ama burada goruyorum cogu kullanicilar diskin otomatik kendini kapatma ozelliginin suresinin uzun oldugunu yada kisa oldugunu yada backup alma gibi ozellikleri nasil yapacaklarini soruyorlar iste bu programlar sayesinde yapiyosunuz yanliz burda bir konuya dikkat wd elite modellerinde ve studio modellerinde mionet isimli bir yazilim kullaniliyor bu onemli bir program kullanim amaci icin soran olursa acıklarım ama cok onemli bir ozellik gercekten hangi modeli aldıgınız cok önemli burda
quote:
Orjinalden alıntı: a.saygili
O Proğramlar olsada olur olmasada olur. Passport modellerinde Şifre koymak ürünün kaydını yapmak için bi kaç setup vardı. Biçimlendirdim gitti. Herhangi bir sorun olmuyor
samsung disk kullaniyor fiyat pahali ustelik seagate wd hocam şaşma
ya bende XS-500 GB hard disk almak istoyrum yalnız bu ürünü tavsiye der msnz ? fiyatı 187 ytl PERFONMARSI NASIL SİZCE BİRDE HARD-DİSK'İ SAMSUNG yorumlarınızı bkliyorum...http://www.hepsiburada.com/xs-500gb-8mb-5400rpm-2.5-sata2-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85002&SKU=BD85002-500
quote:
Orjinalden alıntı: hakan-_-
ya bende XS-500 GB hard disk almak istoyrum yalnız bu ürünü tavsiye der msnz ? fiyatı 187 ytl PERFONMARSI NASIL SİZCE BİRDE HARD-DİSK'İ SAMSUNG yorumlarınızı bkliyorum...http://www.hepsiburada.com/xs-500gb-8mb-5400rpm-2.5-sata2-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85002&SKU=BD85002-500
Tavsiye etmem. WD oda olmadı seagate BAzı şeylerden fedakarlık edeceksin ama ürünün kaliteli olacak
Mesela xs 500 gb yerine WD 320 gb aynı fiyata kullanacaksın. ama ürünü daha uzun kullanacaksın. durup durmadan elinde patlamayacak.
arkadaslar benim laptobumda 80 gb toshiba PATA disk var
aslında bu alacagım stromax diskin PATA mı SATA mı oldugunu ve laptobumdaki 80 gb ile bunu yer degistirebilirmiyim
fikirlerinizi ve bilgilerinizi alabilirmiyim
250gb olan bir diskin ide olma ihtimali cok dusuk cunku daha pahalı ve 250 ve ustu genelde sata kullanıyor.
arkadaslar bu arada br haberim var samsung kont firmasıyla anlaşık samsung diskleri turkiye pazarına soktu enteresan noktalar var onu soylemek istiyorum.mesela samsung diskler butun markalardan wd den bile daha pahalı..samsung aslında iyi bir disk ama wd ve seagate ile kapışması için fiyatının hepsinden daha yuksek olması birkaç dolar farkta olsa çok iddialı düşünmüş kendini.birde enteresan olan nokta yetkili firma sadece kont e kont zaten smartdisk i üretiyo bir nevi önüne taş koyma gibi olmuyormu dedim satış müdürlerine yok o kendini satar biz samsung u seagate ve wd ye rakip olarak aldık dedi özgüvenleri çok iyi ürünü daha incelemedim varsa değecek bi durum sizinle paylaşıcam