Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • max 200 limitim var arkadaşlar ne önerirsiniz 750gb ve üzeri

http://www.hepsiburada.com/seagate-1tb-32mb-7200rpm-freeagent-desk-3.5-tasinabilir-disk-st310005fdd2e1-rk/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850783#tablnk

kendimi biraz daha kasıp buna mı baksam...

Alınca adam gibi bişe olsun diyorum

diğer bi alternatifde şimdilik işimi görmesi açısından toshibanın 320 gblık olan modelin mi alsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokeri06 -- 20 Nisan 2009; 23:00:50 >

• @scob

WD'den şaşma sen gene.Başka markaların birkaç ek özelliği var diye onlara yönelmek yanlış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokeri06

max 200 limitim var arkadaşlar ne önerirsiniz 750gb ve üzeri

http://www.hepsiburada.com/seagate-1tb-32mb-7200rpm-freeagent-desk-3.5-tasinabilir-disk-st310005fdd2e1-rk/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850783#tablnk

diğer bi alternatifde şimdilik işimi görmesi açısından toshibanın 320 gblık olan modelin mi alsam...

Maksimum 200 TL'ye 750 GB ve üzeri ürün bulmanız çok zor.
    Kesin bir fiyat belirleyin, ona göre yardımcı olayım isterseniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@scob

WD'den şaşma sen gene.Başka markaların birkaç ek özelliği var diye onlara yönelmek yanlış olur.

teşekkür ederim Eh®imeN ve cafein34.bütçemi zorlayıp wd almaya karar verdim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokeri06

max 200 limitim var arkadaşlar ne önerirsiniz 750gb ve üzeri

Maksimum 200 TL'ye 750 GB ve üzeri ürün bulmanız çok zor.
    Kesin bir fiyat belirleyin, ona göre yardımcı olayım isterseniz.

tesekkür ederim ilginize hocam 10 lira 20 lira fazla olmuş eksik olmuş okadar farketmez şuan ben şırnakdayım sorun yaşamayım yeter....
    bu aralıkda sorunsuz bi ürün arıyorum ilk kez kullanıcam...

• @gokeri06

Tamam o zaman Seagate tercih edebilirsiniz, sorun yaşamassınız.
  • merak ettigim bi konu var belki daha önce sorulmustur. bilemiyorum.

harici bir hdd'de hem sata hemde usb cikişi olması , bunu aynı anda 2 pc'ye baglamak mumkunmudur ? çalişir mi ? yoksa çakişir mi ? yanı birini sata yoluyla digerinide usb'den baglasak , 2 pc'de de sorunsuzca içindeki dosyalara aynı anda ulasmak mumkun müdür ?
  • arkadaslar slm
    packard bell harddisklerin içinde her zaman seagate mi bulunur

• element in içinde program yok essential da var element 2 yıl essential 3 yıl garantili
  • sonuç olarak hangisini önerirsiniz? hepsiburada da ikisinin de garanti süresi 24 ay yazıyor.
  • mağazalar her ürüne zaten 24 ay garanti verir distrübütör firma verir sonraki 1 yıl garantisini zaten mağazada 2 yıl içinde bir sorun olsa distribütöre yollar arıza oldugu zaman yani kısacası 2 yıl içinde arıza olursa senin adına mağaa ilgilenir problemiyle 2 yıldan sonra garanti devam ediyorsa sen ilgilenirsin bir problem oldugunda essential da böyle bir durum var.ikiside güzel ürün ama öncelik essential
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

merak ettigim bi konu var belki daha önce sorulmustur. bilemiyorum.

harici bir hdd'de hem sata hemde usb cikişi olması , bunu aynı anda 2 pc'ye baglamak mumkunmudur ? çalişir mi ? yoksa çakişir mi ? yanı birini sata yoluyla digerinide usb'den baglasak , 2 pc'de de sorunsuzca içindeki dosyalara aynı anda ulasmak mumkun müdür ?

Sanmıyorum böle birşey olacağını, çakışır diye düşünüyorum.

Ek olarak her harici diskte USB + Sata çıkışı yok.

Ek özellik olarak bazı ürünlerde var.
  • Herkese merhaba,

Bursa'da yeni açılan Bimeks mağazasında Bigg marka, içerisinde SAMSUNG HDDli, 1TB, 32MB tampon bellekli,7200RPM SATAII 3,5" External HDD nin kampanya fiyatı 177TL ve Maximum karta 12 taksit. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Şu an 500GB SEAGATE kullanmaktayım ve çok memnunum. Bu ürünü alıp benim SEAGATEi kız arkadaşıma vereceğim ve malumunuz içerisinde benim için çok değerli veriler taşıyacak. İleride bir sorun çıkar mı acaba? Güvenebilir miyim?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Herkese merhaba,

Bursa'da yeni açılan Bimeks mağazasında Bigg marka, içerisinde SAMSUNG HDDli, 1TB, 32MB tampon bellekli,7200RPM SATAII 3,5" External HDD nin kampanya fiyatı 177TL ve Maximum karta 12 taksit. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Şu an 500GB SEAGATE kullanmaktayım ve çok memnunum. Bu ürünü alıp benim SEAGATEi kız arkadaşıma vereceğim ve malumunuz içerisinde benim için çok değerli veriler taşıyacak. İleride bir sorun çıkar mı acaba? Güvenebilir miyim?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İçindeki HDD dediğiniz gibi Samsung ise alabilirsiniz, sorun çıkarmaz.

• quote:

Teşekkür ederim. İnşallah üzmez beni. Ben daha uyguna 1TB bulamadım hem de 12 taksite. Yarın alacağım inşallah. Bu arada BU da ürünün hepsiburada liniki.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Teşekkür ederim. İnşallah üzmez beni. Ben daha uyguna 1TB bulamadım hem de 12 taksite. Yarın alacağım inşallah. Bu arada BU da ürünün hepsiburada liniki.

Üzmez rahat olabilirsiniz.

Şu linkte ürünün incelemesi yapılmış, göz atmanızda fayda var.

http://forum.donanimhaber.com/m_28189791/mpage_1/key_//tm.htm#28189791

• S.a bu 3 model arasında kaldım yardımcı olursanız banada, teknik özelliklerinden pek anlamam ney özelliği neye yarıyor onları azda olsa açıklama yapabilen arkadaş olursa hangisi iyi hangisi kötü diye. birde bilgisayarım p4 ana kart GA-8S648 herhangi sorun yaratıcak unsur varmıdır şimdiden teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wde1msbk3200be/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84978#tablnk

http://www.hepsiburada.com/windisk-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501242&SKU=BD8501242-320GB-S

http://www.hepsiburada.com/toshiba-320gb-8mb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk-hddr320eo3e/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 27 Nisan 2009; 16:52:11 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.