Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: cafein34

usta bari sen yapma gözünü seveyim usb girişi olması nasıl yeterli gelir Allah aşkına :) voltaj voltaj voltaj..... hangi voltu verdin 12 mi?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

arkadaşlar aracımdaki tesisatda usb üzerinden bağlamak kaydıyla müzik ve filmlerimi izlemek için bir hdd almayı düşünüyorum.kapasitesinin çok büyük olmasının önemi yok sadece araç içinde gerekli bağlantı terminallerine sahip ve ısınmadan donmadan kesintisiz veri aktarımı yapabilecek bir cihaz olması gerekiyor.fiyatıda sorun değil ama kaliteli bişey olmalı.

Araç içindeki gerekli terminallere sahip derken?
    USB olması yeter zatende nasıl bir platform yarattınız araçda bilmiyorum.
    Öneri olarak 2,5 HDD öneririm tabiki.

Kaç GB olacağını belirlerseniz, ona göre yardımcı olayım.

Özellikle belirttim orda.
    USB yeterli ama, hangi platform?
    Sonuçta arkadaşın oluşturduğu sistem hakkında bir bilgimiz yok.

• 320,lik fiyatı 160,ı geçmeyecek birşey arıyorum kafam iyice karıştı 2 gündür ne alacagıma karar eremedim
  • @babaerkan

Önerdiğim ürünler hala aynı, değişen bir şey yok.
    Ürün ismini vermişsiniz ama tam olarak yardımcı olabileceğimi sanmıyorum bu konuda.
    @cafein34 nickli arkadaş yardımcı olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Mayıs 2009; 0:44:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

320,lik fiyatı 160,ı geçmeyecek birşey arıyorum kafam iyice karıştı 2 gündür ne alacagıma karar eremedim

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wde1msbk3200be/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84978#tablnk

İşinizi görür hocam.
  • flashbelleği çalıştırabilir ama 2.5 disklerde elektrik sorunu oluşabiliyor.flashbellekler 1.1 usb girişiyle bile çalışırken 2.5 hdd ler 1.1 le çalışmaz çift usb kullanmanız gerekir bu gibi sebeplerden dolayı çalışmaz.hatta çoğu dvd bile okuyamaz 2.5 hddleri ama okuyan birkaç model var
    quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

arkadaşlar sistemde USB 2.0 çalışan bir mp3 player(ALPİNE IDA X200) var..bu cihaz normalde bütün usb flash belleklerle çalışıyor.umarım verdiğim bilgiler bana önerebileceğiniz ürünler için yeterlidir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

320,lik fiyatı 160,ı geçmeyecek birşey arıyorum kafam iyice karıştı 2 gündür ne alacagıma karar eremedim

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wde1msbk3200be/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84978#tablnk

İşinizi görür hocam.

Bu sanki büyük gibi geldi birde yorumlara baktım kablosu çok kısaymış daha ufaklarından varmıdır 160 tl,ye kadar

Bu arada Google adsenseden gelecek parayla alıcam pazartesi hesabıma yatacak

• @Engin.K

Birde şuna göz atın hocam.

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-passport-essential-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wdme3200te/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850361#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Mayıs 2009; 10:50:42 >
  • Bilgisayarımda dahili Seagate 160 gb sata2 ncq hard diskim var. Birde harici Seagate 1 TB almayı düşünüyorum. Hepsi buradada fiyatını uygun gördüm, siz almamı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Bilgisayarımda dahili Seagate 160 gb sata2 ncq hard diskim var. Birde harici Seagate 1 TB almayı düşünüyorum. Hepsi buradada fiyatını uygun gördüm, siz almamı tavsiye eder misiniz?

şuraya bi bak derim, kargonun de beleş olduğunu düşünürsek 20kaat'a yakın ucuza gelir
    www.hizlial.com/cevre-birimleri/tasinabilir-diskler/seagate-1-tb-3-5-free-agent-desktop-st310005fdd2e1-tasinabilir-disk_30.031.1276.0063.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

Bilgisayarımda dahili Seagate 160 gb sata2 ncq hard diskim var. Birde harici Seagate 1 TB almayı düşünüyorum. Hepsi buradada fiyatını uygun gördüm, siz almamı tavsiye eder misiniz?

şuraya bi bak derim, kargonun de beleş olduğunu düşünürsek 20kaat'a yakın ucuza gelir
    www.hizlial.com/cevre-birimleri/tasinabilir-diskler/seagate-1-tb-3-5-free-agent-desktop-st310005fdd2e1-tasinabilir-disk_30.031.1276.0063.htm

Ya birde ben 1 ay sonra almayı düşünüyorumda. İnşallah fiyatlar değişmez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

Ya birde ben 1 ay sonra almayı düşünüyorumda. İnşallah fiyatlar değişmez.

dostum bombayı en son patlatmışsın1ay, kim öle kim kala, bence yeni teknoloji bile duyurulur.

• arkadaşlar bazı sorularım olacak sizlere
    500GB TAŞINABİLİR ALACAĞIM acaba hangisini tavsiye edersiniz
    2.5lük
    adaptorsuz
    usb yeterlie-
    sata gereksiz
    bu kriterlere uygun en iyi taşınabilir disk hangisi
  • 80 GB lil veya 40,60 GB lik HDD nerden ucuza alabiliriz ?
  • 1 TB alayım diyorum. 200-220 arası verebilirm. aslında hizlial daki WD 1 TB kafama yatmıştı fiyat vb. olarak gayet uygundu ama kaldırmışlar satıştan. Onun yerine Seagate var. MediaMarkt ta 189 ytl'ye wd 1 tb var diyorlardı hala bu kampanya devam ediyor mu. etmiyorsa seagate i tercih edeyim mi , WD aramaya devam mı edeyim. ( amaç uzun süreli arşiv, hdd yi düşürmem düzgün kullanırım canımdan çok severim durup dururken bozulmadıkça problem yok )
  • al seagate i
  • quote:

Orjinalden alıntı: cafein34
    al seagate i

bi de zorla güzellik olmaz diyorlar, şapka çıkarıyorum, harbiden "al seagate i"
  • quote:

Tabiki tavsiye edilir.
    1 ay sonra felanda stoklarda kalırsa -ki kalır.
    Fiyatı dahada düşmüş olur sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Mayıs 2009; 22:32:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

arkadaşlar bazı sorularım olacak sizlere
    500GB TAŞINABİLİR ALACAĞIM acaba hangisini tavsiye edersiniz
    2.5lük
    adaptorsuz
    usb yeterlie-
    sata gereksiz
    bu kriterlere uygun en iyi taşınabilir disk hangisi

quote:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-passport-essential-500gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wdme5000te/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501022

• quote:

Orjinalden alıntı: wiLd styLe

80 GB lil veya 40,60 GB lik HDD nerden ucuza alabiliriz ?

www.hepsiburada.com
    www.hizlial.com
    www.sanalmarketim.com

Çeşitli kampanyalar mevcut, göz atabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

1 TB alayım diyorum. 200-220 arası verebilirm. aslında hizlial daki WD 1 TB kafama yatmıştı fiyat vb. olarak gayet uygundu ama kaldırmışlar satıştan. Onun yerine Seagate var. MediaMarkt ta 189 ytl'ye wd 1 tb var diyorlardı hala bu kampanya devam ediyor mu. etmiyorsa seagate i tercih edeyim mi , WD aramaya devam mı edeyim. ( amaç uzun süreli arşiv, hdd yi düşürmem düzgün kullanırım canımdan çok severim durup dururken bozulmadıkça problem yok )

Kampanya devam ediyorsa WD alın tabiki.
    Etmiyorsada Seagate tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.