Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben casperın 320 gb olan ürününü almayı düşünüyorum. forumda incelemesi vardı. beğendim fiyatıda uygun almayı düşünüyorum. fakat burda WD yi çok övmüşler. wd mi alsam acaba ?
  • 100 TL ye kadar harici disk bulabilirmiyim arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiPeRVA

S.a bu 3 model arasında kaldım yardımcı olursanız banada, teknik özelliklerinden pek anlamam ney özelliği neye yarıyor onları azda olsa açıklama yapabilen arkadaş olursa hangisi iyi hangisi kötü diye. birde bilgisayarım p4 ana kart GA-8S648 herhangi sorun yaratıcak unsur varmıdır şimdiden teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wde1msbk3200be/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84978#tablnk

http://www.hepsiburada.com/windisk-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501242&SKU=BD8501242-320GB-S

http://www.hepsiburada.com/toshiba-320gb-8mb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk-hddr320eo3e/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850865

Ana kartınız sorun yaratmaz.

Ürünlere gelince önerim WD tabiki.

Windisk markasını yeni duyuyorum.

Özellik olarak ürün 2,5.Adaptöre ihtiyaç duymadan direkt olarak USB'den çalışır.
    Ekstra bir özelliği şudur diyemem açıkcası.Ama diğer ürünlere göre kalite olarak WD üste çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: gunerozcan

ben casperın 320 gb olan ürününü almayı düşünüyorum. forumda incelemesi vardı. beğendim fiyatıda uygun almayı düşünüyorum. fakat burda WD yi çok övmüşler. wd mi alsam acaba ?

WD ile Casper karşılaştırılamaz zaten.

Casperın fiyatı WD'ye nazaran biraz daha düşük.Ama ikisinide almaya müsaitseniz, WD alın tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

100 TL ye kadar harici disk bulabilirmiyim arkadaşlar.

Hepsiburadada 50-99 TL aralığında ürünlere baktığımda sadece bir ürün çıkıyor.

quote:

http://www.hepsiburada.com/midte-120gb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501224&SKU=BD84950

Yorumlara bakılırsa fiyat/performans olarak başarılı bir ürün.Ama rahatlıkla alabilirsiniz diyemem, size kalmış.
    Fiyat aralığını biraz daha yükseltebilirseniz farklı ürünlerde çıkar ortaya.
  • Yorumlar iyi güzel birşeye benziyor. Braz daha araştırıyım da olmazsa alırım bunu.

• bu ürün sizce nasıl arkadaşlar tek tuş yedekleme özelliği falan var ??
    kullanan varmı ?? öneriyormusunuz ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

bu ürün sizce nasıl arkadaşlar tek tuş yedekleme özelliği falan var ??
    kullanan varmı ?? öneriyormusunuz ??

Bence hiç kendini riske atma, biraz hafta sonu kampanyalarını takip edersen aynı fıyata(200-220tl) cok rahat WD ya da Seagate alabilirsin 1tb .... Tek tuşla yedekleme özelliğini daha kullanan hiç görmedim ,ama gerekir dersen Seagatelerde otomatik yedekleme özelliği var içinde gelen programı kurduğun taktirde tuşa bile basmana gerek kalmadan belirlediğin hard diskini yada disklerini sürekli olarak yedekliyor...Ama çok da gerekli bir özellik değil...bunu kendin de belli aralıklarla yapabilirsin...O aleti bende vatanbilgisayarda incelemistim çok büyük bir alet, tamam üzerinde fan olması güzel ancak benim kullandığım Seagate 1tb yada arkadaşımın kullandığı Western D. 1tb ların çok da fana ihtiyacı yok, benim harddiskin 48 saat açık kaldığı oluyor yine de çok fazla ısınmıyor tabi bunda kullanılmadığı zaman otomatik olarak bekleme moduna geçmesının buyuk payı var..
    Demem o ki hiç bulaşma bu alete 1ya da 2 hafta kampanyaları ızle aynı fıyata mutlaka bır WD ya da Seagate bulursun...ama smartdisk de kötü bir marka degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanwolf -- 29 Nisan 2009; 14:45:18 >

• arkadaşlar aracımdaki tesisatda usb üzerinden bağlamak kaydıyla müzik ve filmlerimi izlemek için bir hdd almayı düşünüyorum.kapasitesinin çok büyük olmasının önemi yok sadece araç içinde gerekli bağlantı terminallerine sahip ve ısınmadan donmadan kesintisiz veri aktarımı yapabilecek bir cihaz olması gerekiyor.fiyatıda sorun değil ama kaliteli bişey olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

arkadaşlar aracımdaki tesisatda usb üzerinden bağlamak kaydıyla müzik ve filmlerimi izlemek için bir hdd almayı düşünüyorum.kapasitesinin çok büyük olmasının önemi yok sadece araç içinde gerekli bağlantı terminallerine sahip ve ısınmadan donmadan kesintisiz veri aktarımı yapabilecek bir cihaz olması gerekiyor.fiyatıda sorun değil ama kaliteli bişey olmalı.

Araç içindeki gerekli terminallere sahip derken?
    USB olması yeter zatende nasıl bir platform yarattınız araçda bilmiyorum.
    Öneri olarak 2,5 HDD öneririm tabiki.

Kaç GB olacağını belirlerseniz, ona göre yardımcı olayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

arkadaşlar aracımdaki tesisatda usb üzerinden bağlamak kaydıyla müzik ve filmlerimi izlemek için bir hdd almayı düşünüyorum.kapasitesinin çok büyük olmasının önemi yok sadece araç içinde gerekli bağlantı terminallerine sahip ve ısınmadan donmadan kesintisiz veri aktarımı yapabilecek bir cihaz olması gerekiyor.fiyatıda sorun değil ama kaliteli bişey olmalı.

dediğiniz gibi usb olması yeterli
    boyut olarak 80-120 gibi bişey bana yeterde artar bile ama yok şu 250gb bundan daha kaliteli derseniz tabiki kaliteli olanı tercih ederim..yardımlarınız için çok teşekkür ederim eksik olmayın

• 250 GB (2.5) WESTERN DIGITAL PASSPORT SİYAH

bu ürün bemim işimi görür mü arkadaşlar....

2.5" İNCH 320GB SEAGATE FREEAGENTGO....yada bu ürün ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaerkan -- 29 Nisan 2009; 17:14:13 >
  • quote:

250 GB (2.5) WESTERN DIGITAL PASSPORT SİYAH

bu ürün benim işimi görür mü arkadaşlar....

beleş ürün:casper 250gb
    fiyat/performans :western 320gb
    şıklık/evladiyelik/çeyizlik:seagate500gb

• quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

250 GB (2.5) WESTERN DIGITAL PASSPORT SİYAH

bu ürün benim işimi görür mü arkadaşlar....

beleş ürün:casper 250gb
    fiyat/performans :western 320gb
    şıklık/evladiyelik/çeyizlik:seagate500gb

eyvallah üstad

• İmzamda ki ürünü Öneririm.
    Gerçekten Menun Kalırsınız.

• casper 320 gb 2.5'' 119 TL
    windisk 320 gb 2.5'' 127 TL sizce hangisi daha iyi kullanım ve kalite bakımından
  • usta bari sen yapma gözünü seveyim usb girişi olması nasıl yeterli gelir Allah aşkına :) voltaj voltaj voltaj..... hangi voltu verdin 12 mi?
    quote:

quote:

• samsung kullanıyor ama standart değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: cafein34

usta bari sen yapma gözünü seveyim usb girişi olması nasıl yeterli gelir Allah aşkına :) voltaj voltaj voltaj..... hangi voltu verdin 12 mi?
    quote:

quote:

Özellikle belirttim orda.
    USB yeterli ama, hangi platform?
    Sonuçta arkadaşın oluşturduğu sistem hakkında bir bilgimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 30 Nisan 2009; 7:18:42 >

• arkadaşlar sistemde USB 2.0 çalışan bir mp3 player(ALPİNE IDA X200) var..bu cihaz normalde bütün usb flash belleklerle çalışıyor.umarım verdiğim bilgiler bana önerebileceğiniz ürünler için yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaerkan -- 30 Nisan 2009; 9:07:40 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.