Şimdi Ara

Harici HDD veri transfer sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. çok enteresan bir sorunla karşı karşıyayım. Leptopum Asus marka ultrabook K46cm. İşletim sistemi windows 8 Pro x64.
    Sorun şu: Leptopdan harici hddye veri atıyorsunuz. çıkarıp takıyorsunuz. dosya orda yok. (virus yok). Hatda abartdım. herhangi bir hddye format atdım. çıkardım takdım. Eski dosyalar yerinde. Format öncesi hepsi orda. Hdd bşka leptoplarda denedim, herhangi bir sorun yok. SAdece benim leptopda ve denediğim bütün harici hddlerde. USBlerde sorun yok. Leptopa format çekdim. Ama değişilkik yok. Bios güncelelmside yapdım. sürcü güncellemsi ve sıfır format sonrası da denedim yine aynı sorun. Elimdeki windows dvdyi başka makinalarda denedim. yine sorun yok. YARDIMLARINIZI bekliyırum

• 32 bit sürümünden denemeni, gözüküyorsa güvenli kipte denemeni, hiç bir sürücü kurmadan denemeni öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gun deneyecem. fakat leptop son model. 32bit ozelliklerini kisitlamazmi. birde . 64 bit surucuz denedim. ayni hatayi ilk 2-3drfada aldim( veri atib cikardim, atdim cikardim.) sonra sorun olmadi. tavsiyenizi neye dayanarak soylediginiz ogrenmem mumkunmu. merak etdim. daha once boyle birseyle karsilasfdnizmi? tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep freeze ile işiniz oldu mu hiç?
  • ince nokta. deepfreezsiz hayat dusunmem.. fakat sadece cye kurulu. ve son surum. 7.61.. 7yildir deep freze kullaniyorum. boyle bisey hic gormedim. faronics deep frrezin windows 8 de bir kac bugnin oldugunu duyurmusduda. simdi siz deyince aklima geldi. jeton dusdu. aceb boyle garip bug ola bilirmi ki ?. yani ilk veri transferinde Sıkinti. sonrasinda yok. ayni dvdden ve ayni surum dwep frreze 7-8bilgisayara daha kuemusdum. onlarda oyle bir sey olmadi!? ilginc. bi bakalim. tsk

• kardes bingo. turnayi gozunun icinden vurdun. no problem. deep frreze kaldirdim. fakat ben deep frrezese ne yaparim. tavsiyen ne olur. cozumu ne

• Deep freeze tamamen kaldırın (bilgisayardan da silin) sonra harici disk takılı iken tekrar kurun. Bu kez kurulumda harici diski de göstermesi lazım o ekranda c diski haricindekilerin tikini kaldırıp kurulumu tamamlayın. Sorun çözülmesi gerek. Fakat ev kullanıcısıysanız neden df kullanmakta bu kadar ısrarlısınız?

Edit: 7 yıldır kullanıyorsanız bilgisayardan kaldırmakta sorun yaşamazsınız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 3 Nisan 2013; 0:09:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deep freeze candır. normal ev kullanıcı diğilim. :) merkali ev kullanıcısıyım. leptopda denemediğim şey kalmadı :) anlık kullandığım çok şey var. windowsun şişmesini istemiyıorum. Bide virusa karşı bildiğim en iyi savunma . Teşekkürler
  • Denediyseniz sonuç yazar mısınız? Olmadıysa harici diskte programın kalıntısı kalmış olabilir. Bu durumda önce dosyalarınızı yedekleyin ve şu adımları uygulayın:

Başlat-Tüm Programlar-Donatılar-Komut İstemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları sırasıyla girin:

diskpart
    list disk (Burada diskler listelenir harici diskin numarasını aklınızda tutun)
    select disk * (* yerine önceki adımda öğrendiğiniz numarayı yazın)
    clean all

Bu işlem oldukça uzun sürebilir ve diski geri kurtarılamayacak şekilde temizler ve tek parça haline getirir. Kısaca fabrika çıkışında nasılsa öyle olur.
  • Elimdeki 4 parcaya boldugum 2 Trbylik hdd takdim leptopa. Deep freeze calissirdim. disk secme bolumunde 2 leptopun + 4haricinin parti cikdi. sadece Cyi secdim ve kurdum. islem bitdi. leptopu kapatdim. harici cikardim leptopu acdim. Hddyi takdim ve veri transferi yapdim. leptopu cikardim ve takdim. ve dosyalar yerinde. yihuu.
    arti 1 hariciden digerine , baska hariciye 10 gb veri transferi yapdim. 2.yi cikardim takdim sorun yok. bir az uzun oldu. tam yazayim dedim. Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.