Bildirim
Harici HDD ye şifre koyup da kulllanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harici Hdd'ye şifreyle girmek için bir program yok diye biliyorum. hdd bölümü, klasör ve dosya şifreleyen programlar var. Ama bunun içinde ilgili programın her pc'de kurulu olması gerekiyor. -
Windows 7 de bitlocker diye bir program var. Onla şifreleyebilirsin. Alta linkini verdiğim konu işini görecektir.
http://forum.donanimhaber.com/harici_diski_pc_ye_bagladigimizda_parola_korumasi_nasil_yapilir?/m_46710250/tm.htm -
O program olur ama arkadaş her pc'de çalışsın istiyor. Bu program her pc'de kurulu olmazsa hdd'yi kullanamaz. Bende bunu demek istiyorum. -
Kurulu olmasına gerek yok. Ben vistada vede xp de denedim. Sıkıntı çıkarmadı. Bu arada o program sadece windows 7 ultimate de var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uyku modunda indirme devam eder mi
- key dosyası nasıl açılır
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- windows pin unuttum
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- gigabyte bios tuşu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X