Şimdi Ara

Acil yardım. Mac'de harici hdd görüyor ama okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hanos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HDD'yi pc'ye taktım geri çıkardım, şimdi Mac'de disk izlencesinde gri görünüyor, terminalden baktım disk sağlam fakat içeriğine ulaşamıyorum. İçinde, macde hazırladığım çok önemli dosyalar var. Ne yaptıysam olmadı. HDD'nin üzerinde çif tık, "ilk yardımı çalıştır" yaptım, gene diskte sorun gözükmüyor ama diskin içeriği görünmüyor.

Bana acil yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedefci -- 30 Ocak 2019; 19:30:28 >

• Aynı sorun bende de vardı 2010 mbp USB sata dönüştürücü falan aldım denedim windowsta denedim gene olmadı kafam attı tornavidayla açtım içini şimdi hiç görünmüyor büyük ihtimalle bozdum. Şimdiki aklım olsa linuxle içindeki bilgileri yedekleyip hddye format atmaya çalışırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskinizin formatı nedir? Pc ve mac arasında kullanıyorsanız yüksek ihtimal Fat türevi bir format kullanıyorsunuz. Paragon NTFS in 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü kurup onun içinden diski mount edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunmeric

Diskinizin formatı nedir? Pc ve mac arasında kullanıyorsanız yüksek ihtimal Fat türevi bir format kullanıyorsunuz. Paragon NTFS in 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü kurup onun içinden diski mount edin.
    Sadece mac tarafından kullanılan, mac ile formatlanmış bir disk.

Paragon'u önerdiler ama beceremedik.

M3 - Data Recovery dediler, sonra Disk Drill dediler, bunların hepsi çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

Sadece mac tarafından kullanılan, mac ile formatlanmış bir disk.

Paragon'u önerdiler ama beceremedik.

M3 - Data Recovery dediler, sonra Disk Drill dediler, bunların hepsi çok pahalı.

Alıntıları Göster
    Ekran görüntüsü atarmısın ve neyi beceremediğinizi detaylı yazarmısın ? İngilizce de olsa manuel'i okuyun/çevirin google translate ile yaparsınız.
    Paragon NTFS'i kurun, saatin oraya simgesi gelcek paragonun. Tıklayın diskinizi seçin ve mount edin.
  • ozgunmeric kullanıcısına yanıt
    Hacim C1 İngilizcem var macforumda bile konuyu açtım oradakilerde çözüm bulamadılar arkadaşta aynı durumu yaşamış bendeki ekran görüntüsü bu sekildeydi
    Acil yardım. Mac'de harici hdd görüyor ama okumuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay çözüldü arkadaşlar.

Bir bilgisayarcı "For Mac os, Disk Drill" denen programla 5 sn'de çözdü. Fakat iyi de para aldı.

Benzer problem başına gelenler için de not düşeyim buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.