Şimdi Ara

Harici monitor pırpır etme ve titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptop'um ile birlikte harici ikinci bir ekran kullanıyorum. Lapto'um Sony Vaio VPCSB modeli. Ekranım ise HP Compaq LE19f modelidir. Frekans ayarları, sürücü güncelleme gibi birçok yol denedim ancak sorun çözülmedi. Acaba ikinci ekran olarak kullandığım monitorde bu pırpır etme ve titreme sorununu nasıl çözebilirim. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• mpinarbasi M kullanıcısına yanıt
    VGA dime? Başka kablo denedin mi?
  • Evet VGA. denedim ama sonuç aynı. Biraz araştırma sonucunda Sony Laptop ların adaptörülerinin 19.5 volt olduğunu o yüzden frekans uyuşmazlığı nedeni ile ekranın pırpır ettiğini öğrendim. Gerçekten de adaptörü laptop dan çıkarınca pırpır olma geçiyor. Hala nasıl düzeltirim bulamadım, gözlerim çok yoruluyor :(
  • mpinarbasi M kullanıcısına yanıt
    notebook adaptörü ile vga kablosunu birbirinden uzak tutarak dener misiniz
  • üçlü priz uzakta olduğu için aralarında neredeyse 1 m mesafe var. farkettim ki özellikle müzik video vs açtığım zaman artıyor. normal çalışma esnasında olsa da bu durumlarda daha fazla.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yaptığım araştırmada VGA kablosunu displayport veya HDMI girişini displayport girişine dönüştüren çevriciler var. Bilgisayarım displayporta sahip. Acaba bilgisayarın HDMI girişini monitörün displayportuna çevirici ile bağlasam bu pırlama olayı geçer mi? Deneyen var mı acaba. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.