Şimdi Ara

Birden fazla ekran bağlamada görüntü sorunu. Kopyalama olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopuma grafik tabletimi bağlamaya çalıştığımda 2. ekran olarak ayarlamakta baya zorluk yaşadım. Normalde 1dk sürmez. Sonunya yaptım fakat sadece genişletebildim.

Yani genişletebiliyorum fakat aynı görüntüyü iki ekranda gösterme olayını yapamadım. Kabul etmiyor. Yapmış görünüyor ama genişlemede duruyor. Zaten genişlemede de tuhaf görünüyor. İki ekranda 1920x1080 çözünürlükte. Daha önce ki bilgisayarlarımda böyle bir sorun olmamıştı. Ekranlar da Laptop ekranı normal gözükürken tablet ekranındaki pencereler her şey kocaman görünüyor. Çözünürlüğü 1920x1080p görünüyor ama yinede kocaman pencereler.

Çözümünü bilen varsa acaba yardımcı olabilir mi?

Laptop: Monster Tulpar T7 - Win 8.1 Pro

Tablet: Cintiq 13HD

Nvdia ile denediğimde ise sonuç bu. Genişletebiliyorum ve yineleyebiliyorum. Fakat çözünürlük çok düşük. Genişlettiğimde inanılmaz düşüyor. Yinelediğimde de 2. Ekranda minicik ekran oluyor.

Birden fazla ekran bağlamada görüntü sorunu. Kopyalama olmuyor. Birden fazla ekran bağlamada görüntü sorunu. Kopyalama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R a v e N -- 7 Mart 2015; 23:28:49 >

• windowstan değil de ekran kartı yazılımı üzerinden optimize etmeyi dene. Birde baglantı kablon ne
  • qnrk Q kullanıcısına yanıt
    Bağlantı kablosu tabletin kendi hdmi kablosu. Farklı bir hdmi kablosu ile tv ye bağladım gene aynı sorunu yaşadım. Resimlerini ekledim bakabilirsiniz. Sanki 3 tane ekran var gibi gösteriyor diğeri ekran kartı. Ekran kartını ekran olarak mı görüyor anlamadım ki.

Genişleme yapmıyor, yinele yapmıyor çözünürlükler bozuluyor falan. Sinir oldum. WİN 8.1 PRO UPDATE 3 var onu mu kursam ki güncelleyince düzelir mi ki.
  • ekran kartının orjinal driverini kurarak kart yazılımı üstünden ekran ayarlarını yapmaya çalış..
  • qnrk Q kullanıcısına yanıt
    Nvidia ile yapmayı denediğimde oldu fakat şöyle bir sorun var. Genişlettiğimde çözünürlük 1920x1080 gözüksede düşük. Yinele yaptığımda ise laptop ekranı normal fakat tablet ekranı minicik kalıyor. Şimdi çektim resmini buradan bakabilirsiniz ;

Birden fazla ekran bağlamada görüntü sorunu. Kopyalama olmuyor. Birden fazla ekran bağlamada görüntü sorunu. Kopyalama olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.