Ya daha demin su muerdek'in clientini indirdim ama patch inmiodu hata veriodu bi girem dedim belki olur ama baska bi muya girdi oyunu ordan almis sanirim admin ama server harika bence en azından sitesi super adamlar isi asmıs yaaa bence bi deneyin * exp: 1000x * version: 0.97d+0.99 items + additional server files * maps: icarus 2 , Place of Exile... * drops: %50 * bb:off * shop items: standart+jewels(bless-life-creation) * spot on standart maps: Tarkan , icarus * stadium off * reset basi 200 point * BoK+3 = exc 99 items , BoK+4 = exc do phoenix/Thunder/Soul/Divine sitede bunlar yasio gerisinede artik siz bakarsiniz hadi iii kasmalar http://apocalypsemu.euro-net.pl/server/
versiyon eski
site bozuk galiba flash player 9.0 olmasına rağmen açmıyor
yooo bi sorun yok gayet rahat girio servere
gıremedım bende llæ
alla alla nasıl olur yaaa bide sondaki /server/ kısmını atıp girmeyi deneyin
ARKADASLAR BAKİN HER BULDUGUM YERE YAZİORUM ARTİK YEEETEEER ARTİK BİRİ CİKSİNDA YENİ Bİ SERVWE KURSUNNNNN ERKEK GİBİ BEN KAFAYİ YİCEM OYNADİGİM VE YUKLEDİGİM BUTUN SERVERLERDE MUHAKKAK BİŞ SORUN CİKTİ YETER YA VARMİ KENDİNE GUVENEN KURSUN Bİ SERVERRRR
Kendıne guvenen server cokda sen onları bulamıyon MuTurkıye BaskaMu ıkısa yenı reslendı hayet saglamlar senlerdır varlar yuksek exp ler fazla dayanmaz bunu unutma iyi playerler dusuk exp de kasar yetenek orda cıkar ortaya
ya ben bu apoya kayıt olamadın nasıl olcek biri anlatabilirmi.
ya bamu ben sitede ''How to play on apocalypsemu?'' bolumune bi girdim orda nasıl indircegini kayıt olcagını felan yazıo ama registarion(kayıt)a tıklanmıo bi turlu ama download etmek icin gerekli yere tıklıo valla ben oynamadım sade sitesini begendigim icin yazdım bakalım biri bulursa haber verir burda ya merak etme
ŞİFRE ALAMADIM
BU SERVERLERİN KAPANMA SEBEBİ NE YA NİE HEP KAPANİOOOOO ?????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme