Şimdi Ara

harika bir php editörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok hoş bir php editörü buldum sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar..

Üreticinin Açıklaması : e-Xtra PHP 2.1
    Gelişmiş özellikleriyle vazgeçemeyeceğiniz bir php editörü geniş bir help , yazanken CTRL+SPACE kombinasyonunu kulanarak size yardımcı olacak otomatik kod tamamlayıcısı ve yazdığınız kodları browsser olamadan F9 ile derleme ve hat oluşmuş ise hata satırını görme JavaScript parsing özelliği clas browser ile php dosyanızdaki include lar function lar variable lar ve class ları listeleyebilir include olan phplere listeden
    CTRL+mouse sol tuşu yaparak direk açabilirsiniz aynı şekilde javascript
    parselenerek listeye eklenir herhangi bir fonksiyon hakkında bilgi alınmak istendiğinde fonksiyon seçilerek F1 tuşuna bastığınızda yardım gelir local yardımda bulunamazsa seçili değerde F4 yapıldığı zaman direk php.net adresinden konu hakkında bilgi ve örnekleri getirilir.

Yenilikler (2.1)

Görsel HTML tasarım eklendi (wysiwyg) bu özellikle dreamweaver veya frontpage gibi sayfanızı tasarlayabilme imkanı sağlandı Hazır scriptler bölümünde güncelleme yapıldı daha esnek hale getirildi ve yüzlerce yeni javascript eklendi..

program resmi

buradan indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorecelik -- 7 Nisan 2006; 16:43:44 >

• Teşekkürler. Fonksiyon listesi genişe benziyor.
  • evet güzele benziyor teşekkürler, aslında zend studio kullanıyorum ama onda tasarım bulunmuyor html kodlarla yazarsan olur.. :)
  • Paylaşım için saolasın, fonksiyonların hazır olması zaman kazandırır.
  • delphi for php yi bekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.