Şimdi Ara

HARİKA DH REKLAMLARI: part9685

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harika olmuş elinize sağlık yetmez daha büyüğünü isteriz bu gözümüze girecek kadar belli değil

• Pc de kullanamiyorum hocam konulara giriyor allahim yarabbim ya. Sirf onun icin mobildeyim
    Kapat tusu da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik etmek lazım gerçekten. Ortada duruyor öyle .. DonanımHaber yerine ReklamHaber olacak yakında.
  • Bu nasıl reklamdır. Konuları, mesajları okuyamıyorum. Bari kapat tuşu konulsaymış!
  • Cidden konular okunmuyor böyle reklam mı olur!Smile gönderemiyorum arkadaş
  • Bu şekildeyken "Cevapla" ve "Hızlı Cevapla" seçeneklerinede tıklayamıyorsun..
  • şu ne yazdığımı anca görebildim harikasınız gençler devam bu gidişle arada rastgele uğradığımız her tarafından reklam fışkıran sitelere benzeyeceksiniz biraz daha gayret ahada gene göremiyorum yazdığımı neyse geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 11 Eylül 2014; 9:43:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu reklamı hazırlayan tasarımcı kör olmuş herhalde yoksa böyle bi saçmalığı görmemiş olması imkansız.
  • konu dışı gibi bir bölüm olsa reklamlar için sadece o bölümde reklam olsa arada girip tıklasak ne iyi olurdu
  • Dün açtım kapattım sinirimden bu sabah yine aynı nedir bu reklam?Tam sayfa yapsaydınız daha güzel olurdu..Yönetimden kimse bakmaz mı?
    Çaresi sayfayı küçültmek o zaman reklam dışarda kalıyor yazılanları görebiliyorsunuz..
  • Allah aşkına şu forumun içeriğiyle oynamayın ya yeter valla artık gına geldi bu reklamlardan. İşi gücü bırakmış reklam da reklam. Abi nedir bu olay artık. Neredeyse reklam ekranı kaplayacak. Şu yazıyı yazarken bile sorun yaşıyorum. TTNET zaten bela siz de oun gözümüzün içine sokarcasına koymuşsunuz ekrana. ALLAH aşkına kaldırın şu reklamı

• Sallamıyorlar böyle olunca.Popüler konulara çıkaralım bari de sesimiz duyulsun!
  • bu nedir yaaaaa bu neeeee
  • Sağ ve soldaki TTNET reklamları yüzünden konuları göremiyorum,okuyamıyorum.Reklam tamam anlarım da bu şekilde olmamalı.Bu şekilde olduğu sürece girmeyeceğim malesef..
  • Bu ne abi yeter ya para ya mı doyamadınız hiç bir şey okunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duvan.35

Harika olmuş elinize sağlık yetmez daha büyüğünü isteriz bu gözümüze girecek kadar belli değil

aynen ekranı tamamen kaplasın ki bunun reklam olduğu anlaşılsın yoksa millet ne der, böyle reklam mı olur derler Allah muhafaza,reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam dediğin böyle olmalı kapat butonu bile koyma ki zorla izlesin..
  • Şükür sorun düzeltildi. Sorunu gündeme getirmek için konu açacaktım , yeri bulamadım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.