Şimdi Ara

Harita Değişimleri Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün video izliyordum fakat haritanın değişik olduğunu fark ettim harita aynı fakat hani böyle zemin karlı filan. Arkadaşlar bu nasıl oluyor ?.

• kış haritası. Biraz bekle gelir tekrar kış olduğunda.
  • kalktı o harita.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış olduğu zaman zemin karlımı oluyor ?. Neye göre belirleniyor bu haritalar ?.
  • power128 P kullanıcısına yanıt
    Mevsime göre.
  • İstanbuldaki gunluk havadurumuna gore belirleniyordu gelecej 5yilda istanbula kar beklenmiyor o yuzden kaldirildi diyor bazi nooblar

• Bu yil gelmeyecek. Ama sihirdar vadisi sezon 4de falan degisebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

kış haritası. Biraz bekle gelir tekrar kış olduğunda.

Ufak bir patch ile şuanki Map'ini değiştirebilirsin.Lakin bu sene yılbaşı için bir map düşünülmediğini okumuştum ne denli doğrudur bilemem.
  • Best karma NA diye bir streamer var. Onun map de değişik.

• Custom mapler var çok güzel cehennem temalı plaj temalı falan da var fakat resmi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

İstanbuldaki gunluk havadurumuna gore belirleniyordu gelecej 5yilda istanbula kar beklenmiyor o yuzden kaldirildi diyor bazi nooblar

ben erzurumdayım burda 9 ay kar var biz neyin öksüzmü
  • bıktım aynı aynı haritaya bakmaktan, devamlı şampiyon çıkarcaklarına bide mape el atsalar artık güzel olcak, eskiden arasıra değişiklik yapıyorlardı hallowen winter falan artık hepsini bıraktılar
  • Biri de cevap vermemiş.
    Kardeşim onların bi videosu vardı nasıl yapılacağı hakkında şu an link atamıyorum ama, google amcaya bi sor bakalım: Yurixyworks map skins diye. Bi videosu var onun her şeyi anlatıyor güzelcene. Ya da direk YurixyWorks ün resmi sitesine gir yan taraf oyunla ilgili skinlerin linkleri mevcut. Gayet güzel ben şahsen kar temalısını plaj temalısını felan indirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrecanbah

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

İstanbuldaki gunluk havadurumuna gore belirleniyordu gelecej 5yilda istanbula kar beklenmiyor o yuzden kaldirildi diyor bazi nooblar

ben erzurumdayım burda 9 ay kar var biz neyin öksüzmü

Bende marmarisdeyim hic kar yok o haritadan hepmi mahrum kalicam :D

• o map sen son s2de gelmişti bidahada gören olmadı
  • http://yurixyworks.com/2013/05/15/sunset-beach/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanpiem -- 11 Ağustos 2013; 16:59:29 >

• Aynen ya cok iyi o karlı olan. Neden tekrar getirmezler anlamıyorum kışın sıcacık okuldan geldğimzde nescafemizle oyun oynarken ne güzel olurdu (Liseliyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.