Şimdi Ara

Harita Kontrolü Hakkında (Yüksek Elolara Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Şu an Platin kümedeyim. 30 level olduktan sonra oynarken kendimde 2 büyük sorun keşfetmiştim. Farm ve harita kontrolü. Farmı çalışarak çözdüm o konuda sıkıntım kalmadı fakat harita kontrolünü hala çözebilmiş değilim. Ward alıyorum kritik noktalara da atıyorum fakat farm-poke-dodge yaparken haritaya bakmayı unutuyorum olayların çoğunu kaçırıyorum ping atılmadığı sürece. Nasıl geliştirebilirim bunu nasıl minimap kontrolünü iyileştirip gelen giden gangleri falan görebilirim? Mid için özellikle önemli bi konu... Taktik verirseniz sevinirim.

• Oncelikle arayuzden minimapi buyut faydası oluyor.Sohbet ve digerini de kucult

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 27 Eylül 2014; 11:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yapışkanlı kağıtlara map e bak yaz ekranın müsait bir yerine yapıştır onu gördükçe bakarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin kümedesin ve hâlâ bu sorunlar ile uğraşıyorsun ilginç

• haritayı sola al
  • Plat birinin bu sorunları çekmesi
  • Yanlış anladınız her gangi yemiyorum da bazen kıran kırana geçen laneler oluyor oyuna dalıyorum o zamanlar bakamıyorum. 0 değil yani harita kontrolü ama mümkün olduğunca iyileştirmeye çalışıyorum o yüzden dedim. Teşekkürler yine de cevaplar için. Sola almayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyoRoyal -- 27 Eylül 2014; 12:15:51 >
  • bence jungle oynayarak, ben jungle oynadığım zamanlarda sürekli haritaya bakardım her olayı görmek için, sendede işe yarayabilir belki alışkanlık yapıyor bi süre sonra

• Soloqda o eloda jungle yokmuş gibi oyna yani agresif oyna jungle geldiğinde karşındaki belli edecektir zaten.Diger durum ise mesela karşı jungler blue-red veya red-blue basladı sana en erken 3.30 gibi gelecektir bunları hesaplamaya bak.Bunları haritaya bakamadığın için söylüyorum haritayı sola alarak daha rahat bakabilirsin.

• Bunu hiçbir zaman ûst düzeyde yapamazsın kardeş turnuvadaki oyuncular takım arkadaşlarının pingleriyle görüyor zaten ama genede sola almak fayda sağlıyacaktır

• Cevaplar için teşekkür ederim yardımcı oldu.
  • Soru bana sanirim ;) eheh neyse

Harita kontorlu ocin ayarlardan belki minimapi buyutmek isine yariyabilir pingler falan dikkatini ceker diger turlu sadece zaman lazim

• Sola alınca ne değişecek ki ha sağ ha sol.

• ayarlarda harita büyütme var onu dene birde
  • Surekli support oyna map kontrolu icin harika

• Ben eskiden sup oynarken bile bakmazdım. Hep ward atardım ama oraya hiç bakmazdım zamanla alışırsın ya bilgsayarın ekran çok büyükse ve ekrana yakın oynuyosan da olabiliyor o sorun. Kafanı çevirmeden gözlerini hareket ettirerek oynayacağın mesafe ayarla yardımcı olabilir

• Hızlı okuma kurslarına katıl, görüs alanın genişliyor. böylece lane bakarken minimapide gördüğünden sıkıntı yaşamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Platin kümedesin ve hâlâ bu sorunlar ile uğraşıyorsun ilginç

Platini yüksek küme sananlar var

Ayrıca challengerlar bile gecikme ile görebiliyor bazen
  • Ben 5 vs 5 tf de bile haritaya bakmaya çalışıyom alışkanlıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

bence jungle oynayarak, ben jungle oynadığım zamanlarda sürekli haritaya bakardım her olayı görmek için, sendede işe yarayabilir belki alışkanlık yapıyor bi süre sonra

arkadas hakli benim main jung map kontrolune cok alisiyosun bazen mid solo felan oynuyorum map e bakmaktan kendi koridorumu unutuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.